Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Witcher 3 için Oyunu Baştan Aşağı Değiştiren Yeni Mod Yayınlandı

 
 
Mod geliştiricisi 'apokryphos', açık dünyan aksiyon macera oyunu The Witcher 3 için Eternal Hunt adında devasa bir mod yayınladı. Bu paket oyunu oynama şeklinizi tamamen değiştiriyor. Bu nedenle ikinci veya üçüncü oynayışınızda denemenizi öneriyoruz.
 
Geniş kapsamlı bir mod olarak karşımıza çıkıyor 
 
 
 
Eternal Hunt modu oyuna yeni animasyonlar, sahneler, düşmanlar, eşyalar, zırhlar, silahlar, bilgiler, efektler, ek görevler ve çok daha fazlasını dahil ediyor Devasa bir içerik paketi olarak karşımıza çıkan modda aynı zamanda karmaşık bir destek sistemi yer alıyor. Örneğin paket içerisinde gerçek zamanlı meditasyon, pelerin taktıktan sonra silahların otomatik olarak gizlenmesi ve donanılabilir eşyaları görebilirsiniz. Oyuncular ayrıca kan/kan sistemi, 3D HUD işaretleri, hava durumu sistemi, buz nefesi ve daha fazlasına sahip olacak. 
 
Bu paketi kurarsanız oyunda 100'ün üzerinde yeni silah sizi bekliyor olacak Bunlardan bazıları Imlerith'in çekici, Eredin'in kılıcı ve Caranthir'in asası olarak karşımıza çıkıyor.
 
Bu dikkat çekici mod diğer taraftan her Witcher okulunun kendine ait harika hareketleriyle beraber geliyor. Bu da her Witcher için benzersiz saldırılar, kaçışlar ve duruşlar elde edeceğiniz anlamına geliyor. 
 
Dikkatinizi çektiyse buradan ulaşabilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming the witcher the witcher 2 the witcher 3: wild hunt cd project red cd project redengine 3 pc xbox xbox 720 playstation 4 rpg aksiyon rpg
Capcom, Denuvo Korumasını Monster Hunter Rise Oyunundan Kaldırdı Palworld Durmuyor: 4 Günde 6 Milyon Satışa Ulaştı

BSC Misafiri

24.1.2024 12:34:37

0
Modu kuran birisi modun performansa etkisini yazarsa çok iyi olur. Oyunu tam sınırda oynuyorum fps düşüsü yaşatır mı endişeliyim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Witcher 3: Wild Hunt
+ TAKİBE
AL
173 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız