Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Granblue Fantasy: Relink Steam'de 100 Bin Oyuncuya Ulaştı

 
Cygames tarafından geliştirilen Japon rol yapma oyunu Granblue Fantasy: Relink yakın zamanda PC platformu için yayınlandı. Oyun Steam platformunda yayınlandıktan sonra büyük bir oyuncu kitlesine ulaştı. SteamDB tarafından açıklanan verilere göre oyun ikinci gününde 100.000 eş zamanlı oyuncu ile başarılı bir başlangıç yaptı.
 
Granblue Fantasy: Relink başarısını sürdürüyor
 
 
SteamDB tarafından açıklanan veriler bu eş zamanlı toplam sayıyı doğrular nitelikte. Rol yapma oyunu içerisinde dört kişiden oluşan bir ekip oluşturabiliyor ve ekip içerisinde her bir karakterin farklı becerileri yer alıyor. Bu ekiple beraber ilerleyebiliyor ve parti tabanlı mekaniklerle beraber oyundaki yerimizi alabiliyoruz.
 
Oyuncular burada dört oyuncuya kadar iş birliği görevlerinde birbirlerine yardımcı olabiliyor ve nadir ganimetler elde etmek için ellerinden geleni yapmaya koyuluyor. Daha çok karakter odaklı ve ekip odaklı bir yapı olduğundan dolayı da elbette ne kadar güçlü olursanız ve ne kadar çok güçlü donanıma sahip olursanız o kadar çok güçlü düşmanlara karşı gelebiliyorsunuz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming ryo macera aksiyon
Fan Yapımı Fallout 2 Remake için Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı The Witcher 3 ve Call of Duty, Unreal Engine 5'te Böyle Görünebilir

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Granblue Fantasy
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız