Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Last of Us dizisi rekor kırıyor! Her bölümü ortalama 32 milyon izlendi!

 
 
Oyun serisi olarak karşımıza çıkan The Last of Us geldiğimiz noktada bir televizyon dizisine uyarlandı ve ilk sezonu yayınlandı. Büyük ilgi gören dizi, Warner Bros. Discovery'nin yakın tarihli bir mali rapor güncellemesinde her bölümün ortalama 32 milyon izlendiği ortaya çıktı. Bu da dizinin büyük bir başarıya imza attığı anlamına geliyor.
 
The Last of Us milyonlara hitap etmeye devam ediyor
 
 
 
The Last of Us'ın televizyon dizisinin yalnızca Amerika Birleşik Devletleri'nde ortalama bölüm başına yaklaşık 32 milyon izleyiciye ulaştığı ortaya çıktı. Bu kapsamda hem Latin Amerika'da hem de Avrupa'da HBO Max tarihinin en çok izlenen dizisi olduğu bildiriliyor. 
 
15 Ocak vizyona giren The Last of Us'ın ilk bölümü yoğun ilgiyle beraber hala izlenmeye devam ediyor. Bu ilgi hem oyunların satışlarını attırıyor ve hem de milyonlarca yeni takipçiyi The Last of Us'ın dünyasıyla tanıştırıyor. 
 
2013'te PlayStation 3'e özel bir oyun olarak piyasaya sürülen The Last of Us şimdilerde çok daha popüler hale gelmiş durumda. Seri günümüzde yeni teknolojilerle beraber tekrardan geliştirildi ve oyunculara sunuldu.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming The Last of Us The Last of Us Dizisi Dizi TV Neil Druckmann HBO ne zaman oyuncular haberler fragman
Stalker 2 için sessizlik bozuldu! Kısa bir oyun içi fragman yayınlandı İki Türü Birbirine Harmanlayan Yapım Silica Erken Erişim Olarak Yayınlandı

BSC Misafiri

8.5.2023 12:23:33

0
Dizinin bazı bölümleri iyiydi, bazı bölümleri kötüydü ama sırf dizinin hype'ını kullanmak için part 1'i bozuk olarak PC'ye çıkartmak çok aptalca bir fikirdi. Oyun geliştiricileri artık oyuncuların paralarıyla dalga geçiyor gibi hissediyorum...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Last of Us Dizisi
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız