Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Last of Us dizisinin üçüncü sezonu olacağı belirtildi

 
 
HBO iş birliği kapsamında TV dizisine uyarlanan The Last of Us'ın yaratıcısı Neil Druckmann, GQ dergisine verdiği bir röportajda dizinin üçüncü sezonunun da olacağını öne sürdü. İlk etapta iki sezonluk bir maceranın kurgulandığı belirtilen dizi için üçüncü sezon planları da gün yüzüne çıkıyor.
 
Neil Druckmann, üçüncü sezona yeşil ışık yakıyor
 
 
 
Bildiğiniz üzere The Last of Us serisinin iki oyunu bulunuyor: The Last of Us Part I ve Part II. İlk sezon ilk oyunu ikinci sezon ise ikinci oyunu baz alıyor. Ancak planlar değişikliğe uğruyor gibi gözüküyor. Dizinin (aynı zamanda oyunun) yapımcılığını ve senaristliğini üstlenen Neil Druckmann, GQ dergisiyle bir röportaj yaptı ve bu röportajda çeşitli sorulara yanıt verdi.
 
Röportaj kapsamında Druckmann'a "gelecek sezon, ikinci oyunun tamamını mı bizlere sunacak" sorusu soruldu, Druckmann ise ikinci oyunun uyarlamasının bir sezondan daha fazla süreceğini belirtti.
 
Büyük başarılara imza atan ve izlenme rekorları kıran dizi ülkemizde BluTV platformundan sunuluyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming The Last of Us The Last of Us Dizisi Dizi TV Neil Druckmann HBO ne zaman oyuncular haberler fragman
Stalker 2 ekibi hacker grubunun tehditlerine cevap verdi! AMD Ryzen 7000 Paket Fırsatı kampanyası başladı!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Philipp_Plein

22.3.2023 18:10:43

0
Çöp dizi. Son 4 bölüm 1 tane bile marazlı yoktu nasıl gariban bir bütçeyle çekmişlerse artık 2. sezonda belki akılları başına gelmiştir.

promax34

22.3.2023 08:06:11

0
Bu diziye başlasammı acaba

BSC Misafiri

16.3.2023 10:36:00

0
quote:

Orjinalden alıntı: old_snake - Yamyam ve ahlaksız bir rahip üzerinden İnanç sistemine çak - Çocukları öpüştürüp pedofili ve istismar yap - İki yetişkin erkek ile LGBT ve eşcisselliğe yarım saat mesaj çak.. Hepsi ne ala değil mi? Ama iş yapıma gelince ne kadar epik sahne varsa kırp at, aksiyonu sıfıra indir, olayları delikli peynire çevir, Kanalizasyon ve Yamyamlı bölüm başta olmak üzere hikayenin içinden geç, tek düze ve mal gibi dolaşma hikayesine döndür oyunu, yetmezmiş gibi bir de alkış al. Ne güzel iş Valla... Mekanlar çok başarılı ona değinmeden geçemem. Yahu dizi bomboş ve düşük bütçeli bir yapıma dönüştü resmen. Ana hikayenin sağlamlığı sadece cazip geliyor ve P.Pascal dışında dizi de yetenekli veya Klas adam yok... Değil 3. 5. Sezon olsa ne gam. Son Olarak: Madem Senaryo oyuna dayalı gidiyor, sıkıysa 2. Sezonun gidişata göre ilk bölümünü oyunla aynı yapın ve ilk bölümde Reisi ortadan kaldırın bakalım. Söyleyecek çok şey var ama sunulan herşeyi koşulsuz kabul eden nesil olduğu sürece beyefendilerin tapulu arazilere kondurduğı gecekondulara baka bakar dururuz öylece...
Sonuna kadar haklı bulduğum bir yorum... Bana Sezon 2 Part 2'nin Ellie kısmını, Sezon 3 Abby kısmını anlatacak gibi geliyor. Eğer böyle olursa izleyeceğimizi izledik deyip izlemeyi bırakırım.

old_snake

14.3.2023 13:33:38

0
- Yamyam ve ahlaksız bir rahip üzerinden İnanç sistemine çak - Çocukları öpüştürüp pedofili ve istismar yap - İki yetişkin erkek ile LGBT ve eşcisselliğe yarım saat mesaj çak.. Hepsi ne ala değil mi? Ama iş yapıma gelince ne kadar epik sahne varsa kırp at, aksiyonu sıfıra indir, olayları delikli peynire çevir, Kanalizasyon ve Yamyamlı bölüm başta olmak üzere hikayenin içinden geç, tek düze ve mal gibi dolaşma hikayesine döndür oyunu, yetmezmiş gibi bir de alkış al. Ne güzel iş Valla... Mekanlar çok başarılı ona değinmeden geçemem. Yahu dizi bomboş ve düşük bütçeli bir yapıma dönüştü resmen. Ana hikayenin sağlamlığı sadece cazip geliyor ve P.Pascal dışında dizi de yetenekli veya Klas adam yok... Değil 3. 5. Sezon olsa ne gam. Son Olarak: Madem Senaryo oyuna dayalı gidiyor, sıkıysa 2. Sezonun gidişata göre ilk bölümünü oyunla aynı yapın ve ilk bölümde Reisi ortadan kaldırın bakalım. Söyleyecek çok şey var ama sunulan herşeyi koşulsuz kabul eden nesil olduğu sürece beyefendilerin tapulu arazilere kondurduğı gecekondulara baka bakar dururuz öylece...

BSC Misafiri

14.3.2023 13:23:15

0
Bu kadar hızlı işlenir mi bu konu yaa, Olmaması gereken bölümleri 1 saat, Olması gereken bölümleri 40 dakka işlediler.. Müziklerin kullanımını da çok yanlış buldum,Gerektiği yerde yaa hiç kullanılmıyor yada yanlış yerde yanlış müzik kullanılıyor.. Dizide zombi yok, Çatışma yok adam gibi..Sahneleri nasılda kısa kesiyorlar birde.. Oyundan sonra çok basit geldi bu dizi bana.Ne oyunculuk olarak, Ne müzik olarak, Ne kurgu olarak etkilenmedim..

BSC Misafiri

14.3.2023 13:23:12

0
Her bir bölüm 1 saatten aşağı olmaması gerekiyordu, Çok hızlı işlenmiş.

Persona_6

14.3.2023 12:20:27

0
Kudur
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

Venomstr

14.3.2023 10:53:34

0
Şahane haber. Çok sevindim.

BSC Misafiri

14.3.2023 09:22:16

0
İlk oyunu çok hızlı bir şekilde koştura koştura ele alıp bitirmeleri bence yanlış bir karardı. İlk sezonu çok daha detaylı ele alıp 1 sezondan fazla sürdürülmesi lazımdı, aynı şekilde part 2'de de durum aynısı olması gerekirdi. Elinde materyâl varken koştur koştur tükettiler şimdi ne yapacaklarını bilemeyip uzatmak için saçmalamaya başlayacaklar. Ya da Part 1 PC portunun satışlarını etkilemek için yetiştirmeye çalıştılar aynı durum 2.sezonun finalini Part 2 PC portuna mı yetiştirecekler acaba???

BSC Misafiri

13.3.2023 21:45:11

0
Zaten 3. oyun çıkmadan devam edemezlerdi ki dizinin 3. sezonuna.. Bunun için 2. oyunun hikayesini 2 sezon yapacaklar. Oradan vakit kazanacaklar demek ki. Keşke onun yerine ilk oyunu daha uzun işleselerdi.

BSC Misafiri

13.3.2023 21:45:00

0
hayatımda gördüğüm en kötü dizilerden birisiydi

BSC Misafiri

13.3.2023 21:44:52

+2
Part 2, 5 yılda falan yapılmıştı, Bu hesaba göre araya birde Online bir oyun serpiştirecekler. Ondan dolayı onun yüzünden bi 2 yıl gecikme yaşansa, 2 + 5 yıl yeni oyuna odaklanma süreci= 7 yıl yapar.. Part 2 2020'de çıktığına göre Part 3 2027'de Hayırlı olsun. Nesilin sonunda yine konsolun gücünü sömüren bir oyun çıkarırlar..O Unreal Engine Teknoloji demosunu bile tokatlarlar.. Zamanında Last of Us PS3'ü çok iyi sömürüyordu, Part 2 PS4'ü sömürdü, PS5 sömürülünce bakalım neler çıkacak.. + PS6'ya Remastered olarak itelerler, Ayy pardon Next-Gen sürüm yükseltmesi oldu yeni adı.. Çünkü %100 PS5 2K 30 FPS'den yukarı çıkamayacak Part 3'te..

encuni

13.3.2023 21:01:06

+2
o zaman part 3 yapım aşamasında

clebris

13.3.2023 20:29:27

0
Isaac karakterinin de hikayesini görmüş oluruz. Güzel olur.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Last of Us Dizisi
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız