Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Last of Us'ın İkinci Sezonunun 7 Bölüm Olacağı Bildiriliyor

 
 
HBO iş birliğiyle televizyon dizisi olarak uyarlanan The Last of Us, 2. sezonuyla hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bildiğiniz üzere geçtiğimiz süreçte yaşanan grev nedeniyle ikinci sezon çekimleri uzamış ve bu yıl içerisinde çekimler anca başladı. Yeni sezonu ise 2025 yılı içerisinde görebileceğiz.
 
The Last of Us için üçüncü sezona yeşil ışık 
 
 
 
The Last of Us'ın yaratıcısı Neil Druckmann tarafından hayranlara sunulan dizinin 2. sezonundan yavaş yavaş detaylar gelmeye başladı. Ortaya çıkan bilgilere göre ikinci sezonun 7 bölümden oluşacağı bildiriliyor. İlk sezonda büyük bir ivme yakalayan dizinin yeni sezonunda oyunun ikinci kısmı izleyicilere sunulacak.
 
Öte yandan geçtiğimiz süreçte Druckmann'ın GQ dergisiyle yaptığı bir röportajda dizinin 3. sezonuna da yeşil ışık yaktığını biliyoruz. Dolayısıyla 2. sezonla beraber hikaye noktalanmayacak ve önümüzde bir başka sezonun daha olacağını söyleyebiliriz.

Bu haberin bağlantısı
URL
The Last of Us The Last of Us Dizisi Dizi TV Neil Druckmann HBO ne zaman oyuncular haberler fragman
Starfield ve Indiana Jones Playstation 5 Yolcusu! Unreal Tournament 2004 için RTX Remix Betası Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

6.2.2024 15:02:38

0
Tüm oyunu komple 7 bölüme sığdırmak bence çok mantıklı. 10 bölüm yapıp da gereksiz sahnelerle bezeli bir iş olacağına, tadının damağımızda kalacağı 7 bölüme razıyım. Tabi biz oyunu oynamış kişiler olarak neler olacak biliyoruz, bir arkadaş çok eleştiri alacak demiş, sonuna kadar katılıyorum, özellikle malum kişinin malum kişiyle yaşadığı malum birtakım olayların, malum bir kesimi çıldırtacağı çok malum :)

BSC Misafiri

6.2.2024 14:21:07

0
2.oyunun tamamı olmayacak ki :) altın yumurtlayan tavugu gördüler,2.ouyunu en az 2 sezona yayacaklar. o arada 3.sezon cekimleri + 3.oyunun gelişmesi felan derken denk düşerler.

BSC Misafiri

6.2.2024 12:35:06

0
O kadar olayı nasıl 7 bölüme sıgdırcaklar ki, ayrıca ilk sezonu bile aceleyle yapılmış gibiydi ikinci bölüm daha çetrefilli.

BSC Misafiri

5.2.2024 19:24:59

+2
Bundan daha çöp çok az dizi izlemişimdir. Öyle bölümler öyle sahneler vardıki bela okuya okuya izledik..

gamer-x

5.2.2024 18:23:13

0
haydi buyrun şimdi 2. oyundan kilit olaylar var bununla ilgili çok eleştiri alacak 2. sezon tahmin etmek güç değil
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Last of Us Dizisi
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız