Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Stalker 2 için sessizlik bozuldu! Kısa bir oyun içi fragman yayınlandı

 
 
Bir süredir sessizliğe bürünen ve herhangi bir haber çıkmayan STALKER 2: Heart of Chornobyl için kısa bir oynanış/motor içi video yayınlandı. GSC GameWorld tarafından geliştirilen oyunun yayınlanan bu yeni fragmanında karakterimizi bir enerji içeceği içerken görüyoruz. İçeceği içtikten sonra bir anlık kamera sarsılıyor.
 
Stalker 2 için yeni oynanış videosu Xbox etkinliğinde gelebilir
 
 
 
Sorunlu geliştirme sürecine sahip olan kıyamet sonrası açık dünya hayatta kalma oyunu STALKER 2: Heart of Chornobyl şu anda geliştirilmeye devam ediyor. Başlangıçta 2022 yılı içerisinde çıkış yapması planlanan ancak 2023'e ertelenen oyunun bu yıl çıkması hedefleniyor. Ancak açık olmak gerekirsek oyunun 2024 yılına kayması muhtemel.
 
Bildiğiniz üzere GSC GameWorld, Ukrayna merkezli bir ekip. Yaşanan Rusya/Ukrayna savaşı sebebiyle topraklarını terk etmek durumunda kalan ekip STALKER 2: Heart of Chornobyl üzerinde elinden geldiğince çalışmayı sürdürdüklerini bildiriyor. 
 
Öte yandan tahminlere göre Haziran ayında yapılacak olan Xbox Showcase'inde (canlı yayın etkinliği) STALKER 2 için genişletilmiş bir oynanış videosu gelecek. Ancak bu durum sadece tahminden ibaret.
 
Kısa oyun içi fragman 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming hayatta kalma macera korku aksiyon pc xbox
The Witcher 3 HD Reworked projesi için karşılaştırma videosu yayınlandı The Last of Us dizisi rekor kırıyor! Her bölümü ortalama 32 milyon izlendi!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

7.5.2023 10:49:09

0
quote:

Orjinalden alıntı: Bruce Wayne18 Bu oyunun grafikleri downgrade olmuş gibi bana geldi. Microsoft yine xbox series x büyük ihtimalle dinamik 4K 30 FPS olarak grafik kalitesi düşürülmüş şekilde bu oyunun çıkacağını tahmin ediyorum. Fakat grafik harici hikaye ve oynanış olarak beklentiyi verecek mi? Çıkınca belli olur. Ama işin içinde Microsoft olduğu için beklentiyi düşük tutmakta fayda var.
İlk videoya'da baktım bence gayet aynı gözüküyor doku kalitesi falan, Sen hava durumunun, gece-gündüz farkının oluşturduğu ambians farkına kanmışsın.. Bir oyunda yağmur bile yağsa grafikleri çok değiştiriyor. Ondan dolayı çıkmadan bilemezsin.

BSC Misafiri

7.5.2023 10:48:51

+1
quote:

Orjinalden alıntı: JaReD22 Bari Türkçe oyunları korsan oynamayın
Türkçe oyuna saygım sonsuz, Param olunca satın alıyorum.

BSC Misafiri

7.5.2023 09:47:46

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri adamlar savaştan cıktı bilader az saygı gösterin. Bence yine hakkını verecekler yeter ki aceleye gelmesin, bekliyoruz.
Savaş mavaş yokkende gördük kanka, ayak o işler..

Bruce Wayne18

6.5.2023 23:24:23

+1
Bu oyunun grafikleri downgrade olmuş gibi bana geldi. Microsoft yine xbox series x büyük ihtimalle dinamik 4K 30 FPS olarak grafik kalitesi düşürülmüş şekilde bu oyunun çıkacağını tahmin ediyorum. Fakat grafik harici hikaye ve oynanış olarak beklentiyi verecek mi? Çıkınca belli olur. Ama işin içinde Microsoft olduğu için beklentiyi düşük tutmakta fayda var.

Persona_6

6.5.2023 23:18:56

+3
Microzortun hiç bir oyununa güven kalmadı.

JaReD22

6.5.2023 20:00:50

+6
Bari Türkçe oyunları korsan oynamayın

BSC Misafiri

6.5.2023 18:35:33

+1
adamlar savaştan cıktı bilader az saygı gösterin. Bence yine hakkını verecekler yeter ki aceleye gelmesin, bekliyoruz.

BSC Misafiri

6.5.2023 16:50:33

+1
Yok abi senden beklentiyi sıfırladım ben. Çerez fiyatken pre-order yaptım ööööyle duruyor anca. Zerre umudum kalmadı gene sen Putin mutin der ağlarsın 2031'e ertelersin oyunu..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
STALKER 2: Heart of Chernobyl
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız