Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Elder Scrolls 6 ile Beklentiler Aşılmak İsteniyor

 
 
Bethesda tarafından geliştirilen açık dünya aksiyon rol yapma The Elder Scrolls 6 için birkaç detay daha ortaya çıktı. Uzun süredir ses alamadığımız serinin yeni oyunu 2018 yılında duyuruldu. Oyun 2011'de çıkış yapan Skyrim'in devamı niteliğinde karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. 
 
Todd Howard oyun hakkında birkaç açıklamada bulundu
 
 
 
Bethesda'nın yönetmeni ve yönetici yapımcısı Todd Howard, Starfield'ın yaklaşan çıkışıyla beraber GQ ile kısa bir röportaj gerçekleştirdi. Beklendiği gibi Starfield haricinde The Elder Scrolls 6 projesi de gündeme geldi. Howard oyun hakkında çok fazla konuşmadı ancak Starfield'dan sonra dümenin kontrolünü eline alacağı bir sonraki oyunda neyi başarmak istediğini aktardı. Bu kapsamda şunları söyledi:
 
"Oyun tam bir fantezi dünyasına sahip olacak ve uzun süre konuşulacak "World Simuılator" deneyimini sizlere aktaracak. Bunu başarmanın da çok farklı yolları var."
 
Diğer taraftan duyuru konusunda da Howard'a "oyunu bu kadar erken duyurmaktan pişman olup olmadığı" soruldu. Howard ise bunun o günden beri aklında olan bir şey olduğunu söyledi. Ek olarak şunları aktardı: "Bunu kendime çok sordum. Açıkçası bu oyunu daha sonraki süreçte duyurmak isterdim."
 
Beklenen oyunlar arasında yer alan The Elder Scrolls 6 yakın zamanda ne yazık ki karşımıza çıkmayacak. TES 6'yı geliştiren Bethesda, Starfield'ı yaptığından dolayı oyunun en az beş yıl kadar piyasaya sürülmesi beklenmiyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming The Elder Scrolls VI The Elder Scrolls 6 Bethesda Softworks Bethesda Game Studios
Call of Duty'e Katılacak Lara Croft'un Karakter Tasarımı Ortaya Çıktı Xbox Başkanı Phil Spencer: Xbox Series X|S Konsollarında İndirim Beklemeyin
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

30.8.2023 17:52:10

0
NPC'lere biraz hayat verseniz bile yeter.

BSC Misafiri

30.8.2023 00:05:18

0
TES6'yı bu nesilde görsek bile razıyım
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Elder Scrolls VI
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız