Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Elder Scrolls 6 Artık Erken Geliştirme Aşamasında Bulunuyor

 
 
Starfield'ın çıkış yapmasına çok az bir süre kala Bethesda ekibinden Pete Hines çeşitli açıklamalarda bulundu. Bir süredir Starfield oyununa zaman ayıran ekipten Hines'ın açıklamasına göre The Elder Scrolls 6 şu anda erken geliştirme aşamasında yer alıyor.
 
Bir röportajda oyunun erken geliştirme aşamasında olduğu belirtildi
 
 
 
İspanyol web sitesi Vandal'a verdiği röportajda Pete Hines, The Elder Scrolls VI'nın şu anda ön geliştirme yani konsept aşamasında olmadığını bunun yerine geliştirme aşamasına geçildiğini aktardı. Oyun şu anda geliştirmenin erken aşamalarında bulunuyor.  
 
Bethesda, The Elder Scrolls 6'nın 2018 yılında geliştirildiğini duyurdu. Ancak 2021 yılına kadar oyun ön geliştirme ve tasarım aşamasındaydı. Her ne kadar Microsoft, TESVI'nın 2026 yılında çıkmasını beklese de belirtilen çıkış yılına yetişmeyeceğini hemen hemen herkes biliyor.
 
Sonuç olarak The Elder Scrolls 6'nın geliştirme aşamasına girdiğini bilmek elbette güzel bir gelişme. Artık Starfield tamamlandığına göre yeni oyunun geliştirme sürecini takibe almaya başlayabiliriz.
 
Diğer yandan hem Starfield hem de The Elder Scrolls 6, Creation Engine 2.0 oyun motoruyla geliştiriliyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming The Elder Scrolls VI The Elder Scrolls 6 Bethesda Softworks Bethesda Game Studios
Jagged Alliance 3 Playstation ve Xbox Konsollarına Geliyor Eylül Ayı İçerisinde Çıkış Yapacak Çiftçilik Macera Oyunları: 2023
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

31.8.2023 12:15:55

0
Bethesda'ya yol. Bu kadar erkenden oyun duyurmayacaksın. 5 sene önce duyurulup çıkış yapan oyunların bile hype'i sönüyor. Duyur 2 sene öncesinden sonra çıkar hadi max 3. Ne hype kalıyor ne bişey. Sana yol bethesda. Babanıda hiç sevmezdim.

BSC Misafiri

30.8.2023 22:19:50

0
Cidden seneler önce duyurulan oyun anca yeni geliştirilme aşamasına geçmiş.Skyrimden sonraki oyun olduğunu düşünürsek Skyrim'in de üstünde görsel, animasyon ve keşfetmeye dayalı bir beklenti gelişiyor oyuncularda ama adamların bunu karşılayabileceğini hiç sanmıyorum. Misal Cyberpunk, daha oyun hakkında ellerinde bir materyal yokken, Cgi video ile ilgi topladılar. Hype yükselince de altında kaldılar. Aynısını bunlar da yaptı CGi video ile duyuru ve sadece çevre olan bir Cgi video. Seneler sonra geliştirmeye başladık haberi. Büyük ihtimal patlayacak.

aterikasedi

30.8.2023 18:48:24

0
5 sene önce duyurulan oyun daha yeni geliştirilmeye başlanıyor. Harika bir haber gerçekten
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Elder Scrolls VI
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız