Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Call of Duty'e Katılacak Lara Croft'un Karakter Tasarımı Ortaya Çıktı

> 
 
Popüler nişancı aksiyon oyun serisi Call of Duty oyununa yeni operatör olarak katılmaya hazırlanan Lara Croft'un karakter tasarımını ortaya çıktı. Lara'nın tanıtımı geçtiğimiz hafta yapıldı ve Modern Warfare 2'nin 5. sezonunda oyuna dahil olacak. Sezon güncellemesi içerisinde ayrıca yeni silahlar, zorluklar ve daha fazlası yer alacak.
 
Lara Croft'un tasarımına ilk bakış atıldı
 
 
 
Tomb Raider serisiyle ön plana çıkan Lara Croft birçok oyuncu tarafından seviliyor ve köklü bir oyun serisi olarak karşımıza çıkıyor. Karakter tasarımı ise daha çok savaşçı ve mücadeleci yapısını öne çıkarıyor. Bunun yanı sıra Lara'nın çift tabanca ile beraber poz verdiğini görebiliyoruz. 
 
Lara Croft, Call of Duty'de halihazırda mevcut olan şarkıcı 21 Savage'ın yanı sıra Snoop Dogg ve Nicki Minaj gibi diğer operatörlerin yanına katılıyor. Oyun son dönemde popüler kültür ikonlarıyla beraber yaptığı iş birlikleri ile ön plana çıkıyor.
 
Call of Duty'nin 5. sezonu Reloaded, 30 Ağustos'ta tüm platformlarda yayınlanıyor. Lara Croft ise 8 Eylül'de piyasaya sürülecek olan Mağaza Paketi içeriğiyle satın alınabilecek.
 
İşte tasarım 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle call of duty fps infinity ward activision modern modern warfare modern warfare 2 cod
Sony, Astro Bot'un Ticari Haklarını Yeniledi: Yeni Bir Oyun Gelebilir The Elder Scrolls 6 ile Beklentiler Aşılmak İsteniyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Settlers

29.8.2023 20:55:30

0
Piramitler olsa daha iyi olurmuş :D

Umit_22

29.8.2023 20:42:37

+1
Resident Evil Remake modcularının seksi kız modlarına benzemiş. :)

xXBerkanXxD

29.8.2023 15:23:55

0
Haber başlığında Shadow of Tomb Raider'daki karakter tasarımına, COD MW2 logosu konularak resmi olmayan görseli görüp, haber içeriğinde gerçek karakter tasarımını görmek ilginç...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call Of Duty: Modern Warfare 2
+ TAKİBE
AL
22 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız