Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xbox Başkanı Phil Spencer: Xbox Series X|S Konsollarında İndirim Beklemeyin

 
 
Yeni nesil konsollar olarak karşımıza çıkan Xbox Series X|S fiyatları konusunda yeni bir gelişme ortaya çıktı. Yakın zamanda Eurogamer ile yapılan bir röportajda Xbox başkanı Phil Spencer hayranlara, Xbox Series X veya S almak istiyorlarsa "şu anda alabileceği" ve herhangi bir fiyat indiriminin olmayacağını aktardı.
 
Xbox Series X|S konsollarında indirim olmayacak
 
 
 
Fiyat konusunda herhangi bir indirim beklenmemesi gerektiğini aktaran Spencer açıklamalarını genişletti. Bu konuda 500 dolarlık bir maliyete sahip olan konsolun 200 dolarlık bir konsola çevrilmeyeceğini aktardı. Kullanılan temel bileşenlerin yüksek maliyetleri yüzünden indirim konusunda pek fazla bir şey beklenmemesi konusunda uyardı. 
 
Önceki nesil konsollarda fiyat düşüşleri oldukça yaygın olarak karşımıza çıkıyordu. Ancak Spencer, Xbox Series konsollarının özellikle S'in bu düşünceyle tasarlanmadığını aktardı.
 
Spencer son olarak indirim konusunda geleceğe yönelik kalıcı bir planlarının olmadığını doğruladı. Bunun nedenini ise "RAM veya diğer bileşenleri üretmiyor olduklarından" kaynaklandığını açıkladı. Bileşenleri satın almanın belirli bir maliyetinin olduğunu ve indirim konusuna engel olduğunu vurguladı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming yazılım microsoft uygulama
The Elder Scrolls 6 ile Beklentiler Aşılmak İsteniyor RoboCop: Rogue City Sessiz Sedasız Kasım Ayına Ertelendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Krone

30.8.2023 19:05:44

0
Hocam nedense artık piyasa benchmarkçılara çalışıyor gibi hissediyorum. Pc bölümüne bir giriyorum şu kadar fps alıyorum işlemcim şu kadar ısınıyor falan muhabbeti dönüyor. Konsolda ise basıyorsun tuşa cihaz cayır cayır yansa da oyuna odaklandığın için farketmiyorsun bile

BSC Misafiri

30.8.2023 17:52:07

0
Hakikaten konsolda oyun oynamanın keyfide rahatlığı da bir başka, Pc nin de avantajı çok mesela starfield premium xbox ta 1600tl iken steamde 1300 tl ))

Jer Aders

30.8.2023 12:06:58

0
Yapma sen de onları sanki zorunluluk gibi konuşuyorsun. 15 yılı aşkın PC oyuncusuyum sadece arada sırada pc'nin içini açıp tozunu alır, macunu yenilerim ki bunları konsol sahipleri de yapıyor. FPS miş sıcaklıkmış bunlar boş işler. FPS takıntın yoksa sabitle fps'i 40 arkana bakma, 40 fps tam sweetspot akıcılık ve bilgisayara gereksiz yük bindirmemek konusunda. Online rekabetçi oyun oynamıyorsan 40 fps single oyunlar için çok yetiyor zaten . Tozunu düzenli alıp, macunu da yenilersen zaten ısınmıyor. Bakma sen YouTube daki nerdlerin fps, sıcaklık ve benchmark yarışlarına onları belli bir yaştan sonra yapmıyorsun çok gereksiz geliyor. Niche davranışlar onlar. PC candır oyun oynamak istemezsin, açarsın nette gezersin, multi tasking yaparsın. Televizyona bağlarsın konsol rahatlığı gibi oyun oynarsın. Tek sıkıntı oyun geliştiricileri en az PC sürümü için uğraş veriyor onun haricinde ben PC'nin kötü tarafını göremiyorum.

BSC Misafiri

30.8.2023 10:04:54

+1
FPS sayacını falan kapatın takip etmeyin sizde halla halla..Düzenli bakım yaptıktan sonra arkama bile bakmam PC'de... Konsolda bakım gerektiren bir cihaz zaten.

BSC Misafiri

30.8.2023 10:04:47

0
Series S yerine neden SX digital edition yapmadı bu adamlar yaa... Böyle Tuzak bir cihaz çıkardılar..

BSC Misafiri

29.8.2023 19:41:52

0
PC + PS5 Yeter de artar bile zaten gamepass im var pcde 3 yıllık miss ps5 de de extra 3 yıl var ohhh kafam 3 yıl rahat ikisinde de 2026 yılında görüşürüz :)

Story Master

29.8.2023 18:48:03

+2
quote:

Orjinalden alıntı: Krone Konsolda oynamanın keyfi bir başka. Sabahtan akşama kadar fps sayacı takip etmek, benchmark kasmak pek keyifli değil.
Kesinlikle hem PC hem de PS5 sahibiyim ama PC her ne kadar çok özgürde olsa, oyun açısından konsol çok daha kompakt ve stabil.Kaç fps veriyor sıcaklıklar ne durumda kullanım ne kadar gibi şeylerle uğraşmadan, direk oyuna odaklanmak daha güzel konsolda.

Krone

29.8.2023 17:57:04

+3
Konsolda oynamanın keyfi bir başka. Sabahtan akşama kadar fps sayacı takip etmek, benchmark kasmak pek keyifli değil.

Erellach

29.8.2023 17:28:04

0
Ps5+ vr2: ve series x sahibiyim cidden pc olayı rakipsiz oyuncu notebookları hariç 😁

dikiştutmazsabri

29.8.2023 16:37:29

+1
En mantıklısı pc Xbox playstation ve nintendon çoğu oyununu oynuyorsun
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Microsoft
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız