Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Callisto Protocol Collector’s Sürümünün İçeriği Belli Oldu

 
 
Striking Distance tarafından geliştirilen korku aksiyon oyunu The Callisto Protocol'ün  Collector's Edition sürümünün içeriği belli oldu. GameStop mağazasına özel olarak piyasaya sürülecek olan bu koleksiyon sürümü yalnızca PlayStation ve Xbox konsolları için mevcut olacak. Koleksiyon sürümü, PS5 ve Xbox Series X/S için 259,99 dolar, önceki nesil konsollar için 249,99 dolardan satışa sunulacak.
 
Koleksiyon sürümü içerisinde şunlar yer alıyor:
 
- SteelBook
- Rozet - Pin
- Jacob Lee'nin bir heykeli
- The Callisto Protocol çizgi romanı
- Retro görünümler - Day One Edition
- Sezon Bileti - Dijital İçerik
 
 
The Callisto Protocol, hayatta kalma korku oyunu Dead Space'in arkasındaki geliştirici Glenn Schofield'ın en son oyunu olarak karşımıza çıkacak. Oyun aslında PUBG'yi yayınlayan Krafton ve Striking Distance (Krafton'a ait) ile olan bağlantısı nedeniyle PUBG evreninde geçecekti. Ancak Schofield yakın zamanda, oyunun PUBG evreni ile bağlarını kopardığı ve tamamen kendi evrenini ve hikayesini sunacağını belirtti.
 
The Callisto Protocol, 2 Aralık'ta PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak GlitchedOnline The Callisto Protocol Krafton Striking Distance Studios Dead Space Glen Schofield hayatta kalma korku oyunu
Rockstar, Red Dead Online'daki Odağını GTA VI'ya Kaydırdı Hitman 3'ün Yeni Haritası Ambrose Island, 26 Temmuz'da Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Callisto Protocol
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız