Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Callisto Protocol Geliştiricisinden Yeni Bir Oyun Geliyor

 
 
The Callisto Protocol oyununu geliştiren Striking Distance Studios şu anda yeni bir oyun üzerinde çalışıyor. Duyurulmamış bir proje olarak karşımıza çıkmaya hazırlanan bu yapım Unreal Engine 5 oyun motoru ile beraber geliştiriliyor. X platformu üzerinde oyun endüstrisi analisti MauroNL tarafından tespit edildiği üzere geliştirici ekip yeni proje ile ilgili 9 farklı iş ilanı yayınlamış durumda.
 
Callisto Protocol Beklentiyi Karşılamadı 
 
 
 
İş ilanı içerisinde yer alan ilanlardan biri stüdyonun yeni bir oyun üzerinde çalıştığını doğrular nitelikte. Bu kapsamda baş animatör pozisyonunda yayınlanan liste bunu bizlere aktarıyor. İlanda şu ifadeler yer alıyor: “Striking Distance Studios, yepyeni ve duyurulmamış bir UE5 oyunu için dinamik, ilgi çekici oyuncu ve düşman deneyimlerini yaratmamıza yardımcı olacak bir Baş Oynanış Animatörü arıyor.”
 
Striking Distance Studios ekibi ilk olarak 2019 yılında PUBG evreninde geçen orijinal bir hikaye oyunu sunmak üzerine kuruldu. Geçtiğimiz yıl işten çıkarmalarla çalkalanan ekip şu anda 90 çalışana sahip durumda. Geçtiğimiz yıl ekipten 32 kişi ayrıldı ve bunun sebebinin The Callisto Protocol oyununun beklentileri karşılayamaması gösterildi. Büyük beklentilerle çıkış yapan bu yapım ne yazık ki oyuncular tarafından pek beğenilmedi.
 
Geliştirici ekip Dead Space'in ortak yaratıcısı olarak tanınan eski Sledgehammer Games ve Visceral Games genel menajeri Glen Schofield tarafından kuruldu. Geçtiğimiz sene ayrılan kişiler arasında şirketin CEO'su da bulunuyordu. Bunun dışında baş işletme yetkilisi ve baş mali yetkili şirketten gönüllü olarak ayrıldığını açıkladı. Şirketin kötü gidişatına elbette önümüzdeki projelerin engel olması bekleniyor. 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle The Callisto Protocol Krafton Striking Distance Studios Dead Space Glen Schofield hayatta kalma korku oyunu
Horizon Forbidden West'in PC Çıkış Tarihi Belli Oldu! Helldivers 2 Çıkışa Artık Yakın
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

lextor

28.1.2024 19:24:58

0
Sarmadı. Bunun üstüne hemen dead space remake oynadım aralarında dağlar kadar fark var. Büyük beklenti içindeydim sürekli aynı şeyleri yaparak ilerlediğimiz hikayesi bile zortingen olan bir yapımdı. Becerikli bir firma değil. Umarım yeni oyunu içinde aynı reklam çalışması içerisine girmezler.

Sarohan

26.1.2024 14:06:46

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri 69 tl ye satmışlardı fiyatlandırma hatası yapmışlardı almıştık beğenmemiştik ama fiyattan dolayı eleştirememiştik acaba yine yanlış fiyatlandırma yaparlar mı?
Ne yapacaklarını zannediyorsun bin liralık fiyat yerine 100 liradan mı satacaklar? Güzel hayâl.

BSC Misafiri

26.1.2024 00:45:12

0
69 tl ye satmışlardı fiyatlandırma hatası yapmışlardı almıştık beğenmemiştik ama fiyattan dolayı eleştirememiştik acaba yine yanlış fiyatlandırma yaparlar mı?

BSC Misafiri

25.1.2024 23:26:29

+1
şu oyununda ne hakkı yendi ama he. tabi arkasında sony microsoft ubi ea olmayınca böyle oluyor işte
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Callisto Protocol
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız