Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Striking Distance: The Callisto Protocol için Daha Fazla Güncelleme Gelecek

 
 
Geçtiğimiz günlerde piyasaya sürülen üçüncü şahıs hayatta kalma korku oyunu The Callisto Protocol, genel olarak PC'de optimizasyon sorunları nedeniyle tepkilerin odağı haline gelmişti. Bu durumu ele alan yeni bir güncelleme yayınlandı ancak geliştirici ekip Striking Distance daha fazla güncellemenin yolda olduğu belirtti.
 
Striking Distance, oyunun daha iyi bir deneyim sunmasını istiyor 
 
 
 
Dead Space'in geliştiricilerinden oluşan Striking Distance Studios tarafından oyunculara sunulan The Callisto Protocol için daha fazla iyileştirme üzerinde çalışılıyor. Ekip, oyunun tam performans çalışması için gerekli çalışmaların yapılacağını belirtiyor. 
 
Üçüncü şahıs hayatta kalma korku oyunu 2 Aralık'ta yayınlandı. PC'de oynayan oyuncular takılma sorunları yaşadığını belirtti. Konsol oyuncuları ise kare hızında sıkıntı yaşanıldığını bunun yanı sıra çökme sorunlarının olduğunu söyledi. Bu sorunları ortadan kaldırmayı hedefleyen güncellemeler hafta sonu yayınlandı.
 
The Callisto Protocol, yeni bir hikayeyi bizlere aktarıyor ve üst düzey korku unsurlarını bünyesinde barındırıyor. Tek oyunculu bir yapıya sahip olan olan bu yapım temel olarak hayatta kalma korku deneyimini bizlere yaşatmaya çalışıyor. 
 
Oyun şu anda Steam'de 499,00 TL'den satışta. Digital Deluxe Edition sürümü ise 669,00 TL'den sunuluyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle The Callisto Protocol Krafton Striking Distance Studios Dead Space Glen Schofield hayatta kalma korku oyunu
Xbox Series Oyunları 2023'te 70 Dolar Olacak Cyberpunk 2077 için 2023'te GOTY Sürüm Geliyor

Settlers

6.12.2022 12:59:05

+3
Dead Space geliştirildiği sırada, Striking Distance Studios adlı bir oyun stüdyosu yoktu. Dead Space'i geliştiren firmanın adı Visceral Games. The Callisto Protocol'u geliştiren, Visceral Games'den yıllar evvel ayrılan insanların kurduğu ayrı bir firmadır. Visceral Games yıllar evvel EA tarafından kapatıldı. Bu açıklamayı yaptım çünkü, ikidir haberi yayınlayan değerli, Mehmet Tandoğan arkadaşımız, "Dead Space'in geliştiricisi Striking Distance Studios tarafından oyunculara sunulan..." şeklinde cümle kuruyor. :) Bu arada bir tane güncelleme geldi, çok bir şey değiştirmedi şimdilik.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Callisto Protocol
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız