Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rockstar, Red Dead Online'daki Odağını GTA VI'ya Kaydırdı

 
 
Sevilen Grand Theft Auto serisinin geliştiricisi Rockstar Games bir haber gönderisinde, son birkaç yıldır geliştirme kaynaklarını GTA serisinin bir sonraki oyununa kaydırdığını açıkladı. Bu durum Rockstar'ın Red Dead Online'a daha az odaklanmasına neden oldu.
 
Rockstar, odağını serinin yeni oyununa kaydırırken Red Dead Redemption 2'nin çevrimiçi modu için artık büyük içerik güncellemelerinin gelmeyeceğini açıkladı. Red Dead Online'a olan desteğini önemli ölçüde azalttığını duyuran Rocsktar, kaynakların çoğunu GTA VI için harcayacak. Rockstar, yeni oyun ile "beklentilerini ötesine geçmeyi" istediğini bildirdi. Firma bu kapsamda, yeni modlar veya büyük güncellemeler eklemek yerine Red Dead Online'daki mevcut modları geliştireceğini belirtti.
 
Rockstar açıklamasında şunları bildiriyor: "Son birkaç yıldır kaynaklarımızın çoğunu Grand Theft Auto serisindeki bir sonraki oyun için harcıyoruz. Yeni oyun ile oyuncuların beklentilerini aşmayı istiyoruz. Yaşadığımız bu süreçten dolayı, Red Dead Online'ı destekleme konusunda bazı değişikliklere gittik.
 
Red Dead Online'daki mevcut modları daha da geliştirecek ve yeni görevler sunmaya devam edeceğiz. Sezonluk özel etkinlikler ve deneyim iyileştirmeleri sunacağız ancak önceki yıllarda yaptığımız gibi büyük içerik güncellemeleri yerine mevcut modları destekleyeceğiz ve geliştireceğiz.
 
Topluluğumuza sürekli destekleri için bir kez daha teşekkür etmek istiyoruz. Bu noktaya kadar aldığımız tüm yapıcı geri bildirimler için gerçekten minnettarız."

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Vgchartz Grand Theft Auto VI Rockstar Games
Satranç Severlerin Deneyebileceği 16 Oyun The Callisto Protocol Collector’s Sürümünün İçeriği Belli Oldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

yaratıc1KLAVYE

11.7.2022 11:11:40

0
Oyuncular sizden önce odağını Red Dead Online'dan başka oyuna kaydırdı.

BSC Misafiri

10.7.2022 13:10:04

0
RDR Online öldü bitti ne odağı :D

BSC Misafiri

10.7.2022 12:53:45

+1
Red Dead Online'da odağı mı varmış?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Grand Theft Auto VI
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız