Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Soulslike aksiyon oyunu Remnant 2 için yeni fragman yayınlandı

 
 
Üçüncü şahıs aksiyon rol yapma oyunu Remnant: From the Ashes'ın devam oyunu Remnant 2 için yeni bir fragman yayınlandı. IGN tarafından yayınlanan yeni fragman Gunslinger sınıfının özelliklerini bizlere sunuyor. Bu yeni oynanış fragmanı ayrıca oyunun grafikleri hakkında bizlere fikir veriyor.
 
Yeni fragman oyunun alfa öncesine ait
 
 
 
Gunfire Games'in belirttiği gibi yeni yayınlanan bu oyun görüntüleri alfa öncesi bir yapıya ait. Bu nedenle oyunun final sürümü temsil etmiyor. Yine de oyunun nasıl görüneceği hakkında bizlere az çok bir fikir oluşturuyor. 
 
Remnant 2 oyunu soulslike bir yapıya sahip olarak karşımıza çıkacak. Oyun içerisinde insanlığın yok olma teması işlenecek ve karşımıza ölümcül ve korkunç yaratıklar çıkacak. Bu yaratıkları alt etmek için elimizdeki silahları kullanabileceğiz ve yeni silahlar bulmak için de etrafı keşfedebileceğiz. 
 
Oyunu hem tek oyunculu hem de co-op (diğer iki arkadaşla beraber) olarak oynayabileceğiz. Remnant 2, Unreal Engine 4 oyun motorunu kullanıyor. Ayrıca oyunun ne zaman çıkış yapacağı henüz açıklanmadı.
 
Remnant 2 yeni fragman
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Remnant: From the Ashes Steam Dungeon Leto's Lab
POSTAL 4: No Regerts'ın PS4 ve PS5 çıkış tarihi açıklandı PBIC 2023 18-19 Mart'ta Tayland'da Başlıyor!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Remnant: From the Ashes
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız