Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Remnant II için yeni fragman Gunslinger sınıfını tanıtıyor

 
 
Gearbox Publishing'in yayıncılığını üstlendiği ve geliştiriciliğini Gunfire Games ekibinin yaptığı aksiyon rol yapma oyunu Remnant II için yeni bir fragman yayınlandı. Yeni fragman Gunslinger sınıfının özelliklerini, kullandığı silahları ve daha fazlasını tanıtıyor. 
 
Remnant II oyunculara souls-like bir deneyim sunmayı hedefliyor
 
 
 
Remnant II'de biz oyuncular tehlikeli ve düşmanlarla dolu bir dünyaya atılacağız. Bu dünyada bilinmeyen ve ölümcül yaratıklar yer alacak. Burada hem bir yandan hayatta kalmaya çalışacak hem de bu yaratıkları alt ederek onlardan çeşitli eşyalar kazanmaya çalışacağız. Oyunda karakterimizi geliştirerek daha güçlü hale gelebilecek bu sayede yaratıklara karşı daha etkili bir şekilde olacağız.
 
Kötülüğün kol gezdiği bir diyara atıldığımız bu oyunu ister tek oyunculu istersek de çevrimiçi eşli oyun olarak oynayabileceğiz. Farklı farklı düşman türlerinin bulunduğu Remnant II'de karanlık bir atmosferi bizleri karşılıyor olacak ve bu karanlığı aydınlığa çevirmek de bizim işimiz olacak.
 
Soul-like bir deneyimi sunmayı hedefleyen Remnant II, 2023 yılı içerisinde PlayStation 5, Xbox Series ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor. 
 
Remnant II - Gunslinger Archetype tanıtım fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Remnant: From the Ashes Steam Dungeon Leto's Lab
Xbox Games Showcase duyuruldu: 11 Haziran'da yapılacak! Tepkilerin ardından Suicide Squad: Kill The Justice League ertelendi!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

10.3.2023 15:36:12

0
umarım bu sefer şu oyunun hakkı verilir..

yaratıc1KLAVYE

10.3.2023 07:31:11

+1
İlk oyunu çok keyif alarak oynadım. Umarım ilk oyunun eksiklerini giderirler ikincisinde.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Remnant: From the Ashes
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız