Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Remnant 2 için yeni fragman oyunun dünyasını tanıtıyor

 
 
Gearbox Publishing ve geliştirici Gunfire Games, aksiyon rol yapma oyunu Remnant II için yeni bir fragman yayınladı. Bu fragman oyunun Yaesha dünyasını tanıtıyor. Remnant II, karanlık bir atmosfere sahip rol yapma unsurlarını bünyesinde barındıran souls-like bir deneyimi bizlere sunmaya hazırlanıyor.
 
Yeni fragman oyunun dünyası hakkında detaylı bilgi veriyor 
 
 
 
Remnant II için yayınlanan fragman açıklamasında:"Yaesha vatandaşları, Root'un amansız güçlerine karşı savaşarak onları durdurmaya çalıştı. Ancak bunun yetersiz bir çaba olduğu aşikardı. Bir zamanlar büyük bir medeniyet olan Pan uygarlığından geriye ne kaldığını kendiniz göreceksiniz."
 
Remnant II, insanlığın geleceğini tehlikede olduğu ve bu durumdan kurtulanları korkunç olayların beklediği bir yapım olarak karşımıza çıkacak. Oyunda ölümcül yaratıklar ve oyuncuları zorlayacak patronlar yer alacak. Remnant 2, çok satan Remnant: From the Ashes'ın devamı niteliğinde. 
 
Remnant 2, 2023 yılı içerisinde PlayStation 5, Xbox Series ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacak. 
 
Remnant 2 - Yaesha fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Remnant: From the Ashes Steam Dungeon Leto's Lab
Xbox Game Pass'e Nisan ayı başlarında gelecek oyunlar açıklandı The Last of Us'ın PC sürümü istenileni verdi mi?

BSC Misafiri

7.4.2023 09:49:26

0
müthiş geliyor
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Remnant: From the Ashes
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız