Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Remnant II için yeni fragman oyunun dünyasını tanıtıyor

 
 
Gearbox Publishing ve geliştirici Gunfire Games tarafından oyunculara sunulacak olan aksiyon macera rol yapma oyunu Remnant II için yeni bir fragman yayınlandı. Bu fragmanda Losomn evreninde yer alan Dran dünyası hakkında bizlere çeşitli detaylar veriliyor.
 
Yeni fragmanda oyunun dünyasını tanıtıyor
 
 
 
Yeni yayınlanan fragmanla beraber oyunun dünyası biraz daha detaylandırılıyor. Fragman açıklamasında ise şu ifadeler yer alıyor: "Dran ve Fae dünyalarının tek bir noktada  birleşmesi kaosa ve karışıklığa neden oldu. Bir zamanların İnsan benzeri Dran'ları "kovan kafalı" haline büründü ve bu durum çılgınlığa sebep oldu. İki ayrı dünyanın birleşmesinin ardından Dran'lar toplumunun geri kalanı tarafından baş belası olarak görülmeye başlandı.” 
 
Aksiyon rol yapma oyunu Remnant II, oyuncuları korkunç dünyalara götürüyor ve burada yer alan ölümcül yaratıklarla mücadeleye sürüklüyor. Oyunda sürekli olarak kendimizi bir şeylerle mücadele ederken bulabiliyor ve zorlu patron savaşlarına da tanıklık edebiliyoruz.
 
Çok satan oyun Remnant: From the Ashes'ın devamı niteliğinde olan bu ikinci oyunda daha fazla içerik, daha fazla yaratık ve yeni bölgeler bizleri bekliyor. Remnant II, 2023 yılı içerisinde PlayStation 5, Xbox Series ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor.
 
Remnant II - The World of Losomn: Dran fragmanı 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Remnant: From the Ashes Steam Dungeon Leto's Lab
Red Dead Redemption 2 için ana karakterleri iyileştiren 4K doku paketi yayınlandı The Lord of the Rings: Gollum için Ray Tracing fragmanı yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Remnant: From the Ashes
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız