Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sons of The Forest, Steam istek Listesi Sıralamasında ilk Sırada!

 
 
Endnight Games tarafından biz oyun severlere sunulacak olan korku temalı hayatta kalma oyunu Sons of the Forest, Steam'in en çok istek listesine eklenen oyunu oldu. 2018 yılında piyasaya sürülen açık dünya hayatta kalma oyunu The Forest'ın devamı niteliğinde olan Sons of The Forest, 23 Şubat'ta Erken Erişim olarak Steam üzerinden PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor.
 
Sons of The Forest, 2019'da duyuruldu
 
 
 
İlk olarak 2019'da duyurulan Sons of The Forest, uzun süredir geliştirme aşamasında yer alıyor ve birçok kez ertelenen projelerden biri olarak karşımıza çıkıyor. Oyuncular tarafından merakla beklenen bu yapım ilk etapta tam sürüm olarak yayınlanacaktı ancak geliştirici ekip oyunu daha fazla ertelememek adına erken erişim sürümünü devreye koydu. 
 
Çok beklenen Sons of the Forest, "Steam en çok istek listesine eklenenler sayfasında" uzay temalı açık dünya rol yapma oyunu olan ve Bethesda Game Studios tarafından oyunculara sunulacak olan Starfield'ı geride bıraktı. Ancak her iki oyunda istek listesinin başını çekiyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dualshockers Sons of the Forest Endnight Games The Forest açık dünya hayatta kalma korku oyunu
Atomic Heart ilk 5 saatlik oynanış videosu sızdırıldı! Steam'de Dying Light Fırsatı: Yüzde 80 indirim!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sons of the Forest
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız