Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Steam'de Dying Light Fırsatı: Yüzde 80 indirim!

 
 
Techland tarafından geliştirilen ve yayınlanan zombi temalı hayatta kalma aksiyon macera oyunu Dying Light, Steam'de şu anda yüzde 80 indirimde. Oyunu bu indirim kapsamında tüm ek paketleriyle beraber 99,00 TL yerine 19,80 TL'den satın alabilirsiniz. Eğer kütüphanenizde bulunmuyorsa muhakkak oyunu ekleyin.
 
Zombi temalı aksiyon deneyimi
 
 
 
Co-op veya tek oyunculu bir şekilde oynayabildiğimiz açık dünya hayatta kalma aksiyon macera oyunu Dying Light, oyuncular tarafından beğenilen bir yapım olarak karşımıza çıkıyor. Oyun şu anda Steam'de 28 Şubat'a kadar yüzde 80 indirimli bir şekilde satışta bulunuyor. Oyuna sahip değilseniz almanızı öneririm.
 
Dying Light Definitive Edition adlı paket içerisinde oyunun tüm ek paketleri yer alıyor. Season Pass'inden Bozak Horde gibi ek içeriklere kadar tüm içerikler bulunuyor. 19.80 TL'den alabileceğiniz Dying Light Definitive Edition içerisinde şunlar var:
 
- Ana oyun
- The Following: Ek paket
- Bozak Horde: Ek paket
- Cuisine & Cargo: Karantina bölgesi paketi
- Ultimate Survivor Bundle: Özel silahlar ve kostümler
- Hellraid: Yeni oyun modu 
- Season Pass
- Tüm araç, silah ve ekipman kaplama paketleri
 
İndirim sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Steam Valve Oyun Half Life Mağaza Store Portal Steam Haberleri
Sons of The Forest, Steam istek Listesi Sıralamasında ilk Sırada! İki sene içerisinde 5 yeni Yüzüklerin Efendisi oyunu çıkacak!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Steam
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız