Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sons of the Forest için "yüksek zorluk" modu eklendi

 
 
Endnight Games tarafından geliştirilen ve erken erişim olarak oyunculara sunulan açık dünya hayatta kalma oyunu Sons of the Forest için yeni bir zorluk modu oyuna eklendi. Bu zorluk moduyla beraber artık oyuncular yüksek zorluklara göğüs gerebilecek ve oyun içerisinde daha fazla uğraş verebilecek. Zoru seven oyunculara hitap eden bu zorluk seviyesi ile hayatta kalmanın sınırlarını zorlayabileceksiniz.
 
Oyuna yeni güncellemeler gelmeye devam ediyor 
 
 
 
Erken erişim çıkış yapan Sons of the Forest için yeni güncellemeler gelmeye devam ediyor. Şubat sonunda oyunculara sunulan proje üç aylık bir süreyi aşkındır karşımızda yer alıyor ve ister tek oyunculu istersek de arkadaşımızla beraber bu oyunu deneyimleyebiliyoruz. Oyuna kısa aralıklarla beraber büyük yamalar geliyor ve bu yamalarla oyuna yeni içerikler, kısımlar, iyileştirmeler ve daha fazlası ekleniyor.
 
Yayınlanan son güncelleme ile beraber oyuna yeni üst seviye zorluk modu eklendi, yeni birleştirilebilir öğeler dahil edildi, bazı heykeller haritaya yerleştirildi ve çeşitli iyileştirmelerle oyun daha stabil hale getirildi. Son güncelleme ile gelen değişikliklere göz atmak için buraya tıklayabilirsiniz. 
 
Sons of the Forest Şubat ayında piyasaya sürülmesinden bu yana altıncı büyük güncellemesini aldı. Çıkan raporlara göre oyun 24 saat içerisinde 2 milyon adet sattı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming Sons of the Forest yeni güncelleme
The Last of Us'ın çok oyunculu projesi için işler yolunda gözükmüyor! Ratchet & Clank: Rift Apart PC'ye Geliyor: Çıkış Tarihi Açıklandı!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sons of the Forest
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız