Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Skull & Bones Stüdyosunun Genel Müdürü Hugues Ricour Görevinden Alındı

 
Ubisoft'un şirket içinde gerçekleştirmiş olduğu liderlik denetimi sonrasında Singapur stüdyosunun genel müdürü Hugues Ricour görevinden alındı.

Singapur stüdyosu Skull & Bones'a liderlik ediyor ve Assassin's Creed ile Immortals Fenyx Rising'in geliştirilmesine yardımcı oluyor.
 
Geçtiğimiz aylarda bazı üst düzey Ubisoft yöneticileri cinsel istismar ve ahlaksız davranışlar yüzünden suçlanmıştı. Singapur stüdyosu da ırkçı ve cinsiyetçi olaylar yaşandığı ve personelin yönetime ilettiği taciz raporlarının umursanmadığı iddia edilmişti. Hugues Ricour da birden fazla kaynak tarafından cinsel tacizle suçlandı.
 
Ubisoft bu tarz davranışlarda bulunan çok sayıda yöneticisinin işine son verdi. Kreatif açıdan şirketin en güçlü ismi ve tüm Ubisoft oyunlarından sorumlu olan Serge Hascoet ve Assassin's Creed Valhalla kreatif direktörü Ashraf Ismail de buna dahil. Hugues Ricour'un görevinden alınma sebebi de bu gibi görünüyor.  
 
Ubisoft sözcüsünün Kotaku'ya yapmış olduğu açıklamaya göre Hugues Ricour hem pozisyonundan hem de stüdyodan gönderildi fakat Ubisoft bünyesinde kalmaya devam edecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Kotaku Skull & Bones Ubisoft
Star Wars: Squadrons için İçerik Güncellemeleri Duyuruldu Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri Töreni 22 Kasım 2020, Pazar 16:00'da Gerçekleştirilecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

19.11.2020 09:54:53

0
quote:

Orjinalden alıntı: callavera Korsan temasi olarak sadece cikita muz attiran Sieeee of thieves olmasi cok utanc verici bir durum bu tema adina. ben bu oyunun guzel cikmasini isterdim, belki kaliteli bir seyler gelir gorecegiz.
Evet oyun hakkında en ufak bir fikri olmayıp yine de fikir belirtmeye çalışınca böyle rezil olunuyor işte :D

Revrains

19.11.2020 02:29:24

0
Bu oyun yalan olacak gibime geliyor zaten 1 kere tüm geliştirmeyi iptal edip sıfırdan yaptılar gibi oldu şimdi baştaki adam gitti zor toplarlar durumu 2023 gibi belki çıkar

BSC Misafiri

18.11.2020 23:24:09

0
Ne biçim şirketmiş arkadaş nerde tacizcisi var bulup en üst kademelere koymuşlar.

***Respect***

18.11.2020 23:21:08

+3
Şirketin üst düzey yöneticilerinin hepsi tacizci herhalde.

KaptanKenway

18.11.2020 23:16:23

0
Deniz temasını en iyi yapan piyasada şuan bir tek Ubisoft var. Onların yapacağı korsan teması da güzel olur diye düşünüyorum. Ama görev ve hikaye bakımından yine bildiğimiz ubisoftu görürüz.

DrUckmann

18.11.2020 22:51:33

+1
Korsan temasi olarak sadece cikita muz attiran Sieeee of thieves olmasi cok utanc verici bir durum bu tema adina. ben bu oyunun guzel cikmasini isterdim, belki kaliteli bir seyler gelir gorecegiz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Skull & Bones
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız