Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri Töreni 22 Kasım 2020, Pazar 16:00'da Gerçekleştirilecek

 
2012 yılından beri ülkemizde geliştirilen orijinal fikri mülkiyete sahip oyunları belirleme ve ödüllendirme amacıyla Türkiye Oyun Geliştiricileri Derneği (TOGED) ve ODTÜ TEKNOKENT ATOM (Animasyon Teknolojileri ve Oyun Geliştirme Merkezi) iş birliğiyle düzenlenen Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri'nin 2020 yılı etkinliği COVID-19 sebebiyle çevrimiçi olarak düzenlenecek.
 
Kristal Piksel’e yapılan başvurular oyun dünyasının, medyanın ve akademik camianın isimlerinden oluşan bir jüri tarafından değerlendiriliyor ve başvuran oyunlar En İyi Mobil, PC, Konsol, Hypercasual, Görsel Tasarım gibi 13 kategoride yarışacaklar.

1 Kasım’da son başvurularını alan Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 22 Kasım 2020, Pazar günü saat 16:00’da sahiplerini buluyor.
 
Bu heyecana ortak olmak ve yılın en iyilerine tanıklık etmek için TOGED YouTube ve TOGED Facebook hesaplarından canlı yayında ödül törenini izleyebilirsiniz.
 
Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri hakkında detaylı bilgi almak için www.kristalpiksel.org’u ziyaret edebilirsiniz.
 
basın bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
Skull & Bones Stüdyosunun Genel Müdürü Hugues Ricour Görevinden Alındı Eski EA Patronu Patrick Söderlund'ın Stüdyosu PVP Shooter Oyunu Yapıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız