Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Assassin’s Creed: Black Flag ile Skull and Bones Karşılaştırıldı

 
 
Ubisoft tarafından oyunculara sunulan açık dünya korsan temalı Skull and Bones, bildiğiniz üzere yakın zamanda piyasaya sürüldü ve oyuncular ne yazık ki bu oyunu pek iyi karşılamadı. Daha önce çıkış yapan Assassin's Creed: Black Flag modelinin geliştirilmiş sürümünü bünyesinde barındıran yeni oyun şu anda karşılaştırılmış durumda.
 
Hangi oyun daha iyi bir deneyim sunuyor? 
 
 
 
Skull and Bones gemi temelli bir yapıyı bünyesinde barındırıyor ve sürekli olarak geminizi yükseltebiliyor, yeni geliştirmeler yapabiliyor ve daha fazlasını gerçekleştirebiliyorsunuz. Burada gemi odaklı bir yapı olduğundan dolayı gemi dışında pek fazla vakit geçiremiyor, sularda yüzemiyor ve sadece geminizle beraber görevleri gerçekleştirebiliyorsunuz. Bu da oyuncuları sınırlayan unsurlar arasında bulunuyor. Ancak bildiğiniz üzere Assassin's Creed: Black Flag oyununda tüm bu sınırların dışına çıkabiliyorsunuz.
 
Grafik açısından bakacak olursak Skull and Bones elbette daha iyi görünüyor ancak oyuncular, grafiklerin tamamen bir oyunu oynatabilecek unsurlar arasında olmadığını biliyor. YouTube üzerinde içerik üreticisi Gameinvader tarafından yapılan yeni karşılaştırma videosu iki oyunu birbiriyle kıyaslıyor ve merak ettiğiniz o soruların cevabını veriyor.
 
Karşılaştırma videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Skull & Bones Ubisoft
Sızıntı: Beyond Good & Evil Remastered Yolda! Palworld için Birinci Şahıs Modu Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Jer Aders

19.2.2024 19:25:16

0
İstediğimiz yerde karaya çıkamadığımız korsancılık oyunu. Hangi nesildeyiz Ubisoft, en son 7. nesilde böyle kısıtlamalar vardı. Artık böyle saçma teknik kısıtlamalar görmek istemiyoruz. Güzelim adaları gönlümce gezemeyeceksem yemişim korsancılığı.

aykut291

19.2.2024 16:16:02

0
Ubisoft böyle giderse işi çok zor.Garibim şey çok güzeldi Prince of Persia Lost Crown baya iyiydi ama oda patladı heralde.Oyunun inceleme skorları yüksek gelmesine rağmen Ubisoft Oyunun kaç adet sattığına dair bir bilgi açıklamadı.Yani milletin Ubisofta hiç güveni kalmadı.Direk daha ilk duyuruda bok gibi olucak damgası var çok kötü ettiler kendilerine.

BSC Misafiri

19.2.2024 12:19:48

0
Assassin's Creed: Black Flage yapılmış bir hakarettir bu net

BSC Misafiri

18.2.2024 22:17:07

0
Ubisoft oyunları her geçen yıl dahada dandikleşiyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Skull & Bones
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız