Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Wars: Squadrons için İçerik Güncellemeleri Duyuruldu

Star Wars: Squadrons'a çıkış sonrası içerik planlanmadığını söyleyen EA Motive bugün oyunculara sürpriz yaparak iki içerik güncellemesi duyurdu.
 
İlk güncelleme 25 Kasım'da yayınlanacak ve yeni çok oyunculu harita Foster Haven'ı oyuna ekleyecek. Hikaye modunun açılış bölümünden alınan bu harita Fleet Battles ve Dogfight modlarında oynanabilir olacak. İlk güncelleme ayrıca tüm sınıflara yeni gemi ekipman bileşenleri getirecek ve hata düzeltmeleri ile iyileştirmeler içerecek.
 
 
İkinci güncelleme Aralık'ta yayınlanacak ve iki yeni Starfighter B-Wing ve TIE defender oyuna gelecek. Özel maçlar ve sunucu tarayıcısı özelliği sayesinde oyunun ayarlarıyla oynayabilecek ve her bir mod ve haritada özel maçlar yapabileceksiniz.
 
 
Güncellemeler hakkında daha fazla detayı ea.com adresi üzerinde bulabilirsiniz.
 
Star Wars: Squadrons PlayStation 4, Xbox One, PC ve geriye uyumluluk aracılığıyla yeni nesil konsollarda ulaşılabilir durumda.

Bu haberin bağlantısı
URL
Star Wars: Squadrons Electronic Arts Motive Studios PlayStation 4 Xbox One PC
The Game Awards 2020 Adayları Açıklandı Skull & Bones Stüdyosunun Genel Müdürü Hugues Ricour Görevinden Alındı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars: Squadrons
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız