Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Silent Hill: The Short Message 1 Milyon İndirmeye Ulaştı!

 
 
Konami yayınladığı yeni bir gönderiyle Silent Hill: The Short Message oyununun bir milyon indirme sayısını aştığını duyurdu. Yeni Silent Hill deneyimi PlayStation 5 için PlayStation Store üzerinden 31 Ocak'ta ücretsiz olarak indirilmeye sunuldu.
 
Oyun tamamen ücretsiz bir deneyim olarak oyuncuların karşısına çıktı 
 
 

Arkadaşı Maya'dan gelen mesajları takip eden Anita karakterini kontrol ettiğimiz oyunda ürtktücü ortamlara doğru gidebiliyoruz. Anita burada intihar söylentileriyle meşhur ve yıkık dökük bir apartman bloğunda buluyor.
 
Buraları keşfetmeye çalışan Anita, bu dünyadan olmayan mekânlarla ve tuhaf canavarlarla karşılaşıyor. Bu şekilde gerçeklik alt üst oluyor. 
 
En son oyun teknolojileriyle desteklenen yepyeni ve modern bir Silent Hill deneyimi şu anda yalnızca PlayStation 5'te ücretsiz olarak oynanabilir.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Silent Hill Book of Memories NGP PSP2 Konami Sony Silent Hill Korku Silent Hill 2 Silent Hill 3 HD Collection PS3 Konami
Final Fantasy VII Rebirth Demosu State of Play'den Sonra Geliyor Saf Aksiyon Oyunu Bears In Space'in Çıkış Tarihi Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

8.2.2024 13:03:17

0
Buram buram lezbiyen iması/dayatması yapılan bir başka yapım, kabak tadı verdiler artık.. Bir şey bedavaysa ürün sizsiniz..

mehmetalpertr

7.2.2024 13:16:12

0
Gamespot 3/10 verdi. O derece berbat bir oyun.

BSC Misafiri

6.2.2024 23:40:01

0
Neden Pc çıkarmadılar bu oyunu acaba?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Silent Hill HD Collection
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız