Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Saf Aksiyon Oyunu Bears In Space'in Çıkış Tarihi Açıklandı

 
Yayıncılığını Ravenscourt ve geliştiriciliğini Broadside Games ekibinin üstlendiği saf nişancı aksiyon oyunu Bears In Space'in çıkış tarihi açıklandı. Açıklanan bilgilere göre oyun 22 Mart tarihinde Steam ve Epic Games mağazası üzerinden PC için piyasaya sürülecek. Oyun 20 dolarlık fiyat etiketi ile oyunculara sunulacak.
 
Uzayda geçen bir nişancı aksiyon deneyimi
 
 
İçimizdeki ayıyı ortaya çıkarabileceğimiz ve sürekli olarak nişancı ve aksiyon unsurları ile ön planda olduğumuz yapımda pilot olan Maxwell Atoms'u kontrol ediyoruz. Robot ordularının arasına dalış yaptığımız ve onları elimizdeki silahlarla vurabildiğimiz yapımda üzerimize doğru gelen düşmanları ortadan kaldırmaya çalışıyor ve aynı zamanda buradaki düşman çeşitliliğini temizlemeyi hedefliyoruz.
 
Dünyaya dönüş yolunu bulmaya çalıştığımız oyunda kendi mürettebatımızı kurtarmaya çalışırken aynı zamanda gizli tapınaklardan farklı bölgelere kadar dikkat çekici bölgeleri keşfetmeye başlıyoruz. Oyunun şu anda Steam platformu üzerinde bir demo sürümü mevcut. Bu demo sürümünü indirerek oyunu nasıl bir yapıya sahip olduğunu öğrenebilirsiniz.
 
Demo fragmanı
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Bears In Space
Silent Hill: The Short Message 1 Milyon İndirmeye Ulaştı! Steam Next Fest: Yüzlerce Oyun Demosu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız