Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Silent Hill 2 Remake ile Orijinal Sürüm Karşılaştırma Videosu Yayınlandı

 
 
Bloober Team tarafından şu anda geliştirilme aşamasında bulunan Silent Hill 2'nin yeniden yapım sürümü için bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde yeni bir oynanış videosu yayınlandı. Oynanış videosunun ardından oyunun orijinal grafik karşılaştırması yapıldı ve şimdi ise bu grafik karşılaştırması ile beraber ne gibi bir değişiklik ile karşılaştığımızı daha net bir şekilde görebiliyoruz.
 
Video içerisinde grafik karşılaştırması yapılıyor 
 
 
 
YouTube platformu üzerinde bulunan içerik üreticisi Cycu1, yeni yayınladığı "Silent Hill 2 Remake vs. Orijinal" adlı video ile beraber oyunun grafik karşılaştırmasını yaptı. İçerik üreticisi burada iki sürümde de aynı ara sahneleri ve bulmaca içeriklerini kullandı ancak bazı noktalarda kamera açılarının değişkenlik gösterdiğini görebiliyoruz.
 
Epic tarafından geliştiricilere sunulan Unreal Engine 5 ile beraber geliştirilen Silent Hill 2 Remake, hayranlar tarafından beklenen projeler arasında bulunuyor. Oyunun ne zaman çıkış yapacağına dair bazı raporlar bulunuyor. Bu raporlara göre oyun 2024 yılı içerisinde çıkış yapacak ancak bazı topluluklar ise 2025 yılına sarkacağına dair bildirilerde bulunuyor.
 
Karşılaştırma videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Silent Hill Book of Memories NGP PSP2 Konami Sony Silent Hill Korku Silent Hill 2 Silent Hill 3 HD Collection PS3 Konami
Dragon’s Dogma 2'nin Sadece PC'de 60 FPS Çalıştığı Bildiriliyor! Suicide Squad: Kill the Justice League Çıktı: İlk Yorumlar "Çok Olumlu"
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

lextor

5.2.2024 10:56:53

0
Konami yöneticileri kadar ahmak başka topluluk yoktur. Abi adamlar re2 remake ile yarışmak istemiş resmen. Manyak mısınız? Silent hill psikolojik korku oyunuyken aksiyon maceraya soyundurtmuşlar adamları. İstek listemden çıkardım. O müzikal sisli atmosfer zombili resident evila dönmüş gibi.

kabus2224

4.2.2024 20:28:48

0
Grafikleri güzel baya ama animasyonlar çok ruhsuz. Eski oyunun üstüne animasyon anlamında bir şey katmamış pek, silahla ateş ederken ya da sopayla hortlakları döverken vurma hissini hiç vermiyor, çok düz görünüyor yani. Böyle grafik iyi olup animasyon kötü olunca da bütünlüğü yok ediyor. Remake dediğin teknik olarak eski oyunu yeni teknoloji ile yeniden uyarlamaktır. Böyle yarısını iyi yapıp yarısını kötü yapmanın adına anca remastered denir. RE4 remake'den ders almaları lazımdı.

BSC Misafiri

4.2.2024 12:08:30

0
Konami sektöre geri dönmeye karar verince günümüzden değil de bıraktığı yerden devam etmeye karar vermiş sanırım. Hatta daha bile gerisinden.

alpererez

4.2.2024 00:43:10

0
yıllar sonra ps3e hala oyun çıkıyor olması sevindirici

mehmetalpertr

4.2.2024 00:41:28

+1
Oyun berbat görünüyor. Ama Bloober Team in yapacağı oyun ancak bu kadar olabilirdi zaten.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Silent Hill HD Collection
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız