Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Silent Hill 2 Remake Kore'de Derecelendirildi: Çıkışa Yakın Olabilir

 
 
Bloober Team ekibi tarafından geliştirilen ve Konami tarafından yayınlanacak olan Silent Hill 2'nin yeniden yapım sürümü Kore'de derecelendirildi. Gematsu tarafından tespit edildiği üzere oyun yeni bir listeleme aldı ve bu da oyunun piyasaya sürülmesiyle ilgili haberlerin yakında gelebileceğine işaret ediyor.
 
Derecelendirmeler genelde oyunun çıkışına yakın yapılıyor
 
 
 
Yeniden yapım sürümü ile beraber karşımıza çıkacak olan Silent Hill 2'nin üst düzey grafiklere, animasyon tarzına ve mekaniklere sahip olması bekleniyor. Remake sürümü ilk olarak 2022 yılında duyuruldu ancak o zamandan bu yana çok fazla detay açığa çıkmadı. Stüdyo, yakın zamanda oyun üzerinde çalışmaya devam ettiklerini ve bekleyenlerden sabırlı olmalarını istedi.
 
Oyunun yakın zamanda yayınlanan yeni bir fragmanının ardından Bloober Team'in başkanı, bu içeriğin oyunu doğru bir şekilde temsil etmediğini iddia etti. Çünkü görüntüler birçok hayranına ne yazık ki hoşuna gitmedi ve buradaki aksiyonun ve diğer sistemlerin eksik olacağı vurgusu yapıldı. Dolayısıyla bu fragman bazı olumsuz yorumların yapılmasına sebebiyet verdi. Umuyoruz ki güzel bir yeniden yapım sürümüyle beraber karşılaşabilir ve o nostalji hissiyatımız yeniden gün yüzüne çıkabilir.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Silent Hill Book of Memories NGP PSP2 Konami Sony Silent Hill Korku Silent Hill 2 Silent Hill 3 HD Collection PS3 Konami
KRAFTON, PUBG: BATTLEGROUNDS 2024 Yol Haritasını Açıkladı! Yengeç Dövüşleriyle Another Crab's Treasure 25 Nisan'da Çıkacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Silent Hill HD Collection
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız