Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sifu bu ay sonu Steam'e geliyor

 
 
Geliştirici Sloclap, dövüş aksiyon oyunu Sifu'nun 28 Mart'ta ücretsiz Arenas adlı güncellemeyle beraber Xbox Series, Xbox One ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu. Ön siparişler şu anda Microsoft Store üzerinden mevcut.
 
Oyun daha önce PC için Epic Games Store'da mevcuttu
 
 
 
Daha önce PlayStation 5, PlayStation 4, Switch ve Epic Games Store aracılığıyla PC için çıkış yapan Sifu, şimdi Xbox Series, Xbox One ve Steam üzerinden PC için geliyor. Uzak doğu - Kung Fu sanatı dövüşleriyle ve her ölüşte yaşlanma mekaniğiyle dikkatleri üzerine çeken Sifu, oyuncular tarafından konuşulan ve oynanan bir yapım olarak karşımıza çıkıyor.
 
Sifu, 28 Mart'ta ücretsiz bir Arena güncellemesine sahip olacak. Bu güncelleme içerisinde süre sınırlı mücadeleler, farklı farklı bölgelerde rakipleri alt etme ve hayatta kalma aşaması ve daha fazlası bizlere sunulacak. Bu güncelleme ile beraber oyuna 9 arena ve 45 yeni mücadele dahil olacak.
 
Sifu, Arena güncellemesi
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Sifu Sloclap üçüncü şahıs aksiyon oyunu Kung Fu
The Wolf Among Us 2, 2023 yılı sonrasına ertelendi! Açık dünya çok oyunculu rol yapma oyunu Pax Dei duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sifu
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız