Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Açık dünya çok oyunculu rol yapma oyunu Pax Dei duyuruldu

 
 
Geliştirici ekip Mainframe Industries, PC (Steam) için çok oyunculu çevrimiçi rol yapma oyunu Pax Dei'yi duyurdu. Bir çıkış tarihi açıklanmadı. Oyunun Playtest kayıtları şu anda mevcut. 
 
Orta Çağ dünyasından ilham alan bir yapım
 
 
 
Orta çağ efsanelerinden ilham alan çok oyunculu çevrimiçi açık dünya rol yapma oyunu Pax Dei'de birçok tehlike ve düşman bizleri bekliyor olacak. Mitolojik yaratıklardan hayaletlere kadar çeşitli düşman türlerinin yer alacağını bu oyun içerisinde büyük bir açık dünya sunulacak. Bu açık dünyayı dilediğimiz gibi keşfedebilecek ve çeşitli sırları açığa çıkarabileceğiz.
 
Bir yandan etrafı keşfederken diğer yandan da başka oyuncularla etkileşime geçebileceğimiz bu oyun içerisinde kendi klanımızı kurabilecek ve genişletebileceğiz. Bunun yanı sıra kendimize ait bir ev inşa edebilecek ve istediğimiz arazi üzerine konuşlanabileceğiz.
 
Canlı bir dünyanın bizlere aktarılması hedeflenen bu oyun içerisinde bir kasaba kurabilecek, ihtiyaçları karşılayabilecek ve etraftan kaynaklar toplayabileceğiz. Topladığımız kaynaklarla beraber kendimize zırhlar, silahlar ve daha fazlasını yapabileceğiz. 
 
Pax Dei duyuru fragmanı
 
 
 
Pax Dei geliştirici günlüğü 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Pax Dei orta çağ rol yapma çevrimiçi
Sifu bu ay sonu Steam'e geliyor Tchia - PC sistem gereksinimleri

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız