Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sifu, Steam'de 50 bin satışa ulaştı

 
 
Yayıncı Kepler Interactive ve geliştirici Sloclap, üçüncü şahıs aksiyon dövüş oyunu Sifu'nun 31 Mart itibarıyla Steam'de 50.000 adet sattığını duyurdu. Sifu ilk olarak 8 Şubat 2022'de PlayStation 5, PlayStation 4 ve Epic Games Store aracılığıyla PC için piyasaya sürüldü. Steam sürümü, Xbox Series X|S ve Xbox One ile birlikte 28 Mart tarihinde geldi. 
 
Oyunun Steam sürümü güncelleme ile beraber yayınlandı
 
 
 
28 Mart'ta Steam'e çıkış yapan Sifu, Arenas güncellemesi ile beraber kullanıcılara sunuldu. Bu güncelleme ekstradan 10 saate kadar oynanış süresi sağlayan beş oyun modunu içeriyor. Oyun modu dışında yeni konumlar ve 45 yeni mücadele içeriği de Arenas güncellemesi içerisinde yer alıyor. 
 
Sifu şu anda Steam'de yüzde 10 indirimle 260,10 TL'den satışta. Deluxe sürümü ise 379,89 TL. Deluxe sürümü içerisinde ana oyun, The Art of Sifu çizim kitabı, Howie Lee imzalı orijinal oyun müzikleri, şık ve lüks kıyafetler ve Fotoğraf Modu Sinematik Paketi yer alyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Vgchartz Sifu Sloclap üçüncü şahıs aksiyon oyunu Kung Fu
Ubisoft, ücretsiz çok oyunculu fps oyunu XDefiant için kapalı beta testi başlatacak Diablo 4 açık betası 61,5 milyon saatten fazla oynandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sifu
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız