Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Diablo 4 açık betası 61,5 milyon saatten fazla oynandı

 
 
Geçtiğimiz süreçte aksiyon rol yapma oyunu Diablo IV için Blizzard Entertainment açık bir beta gerçekleştirdi. Açık betaya ait bazı istatistikler bizlerle paylaşıldı ve bu kapsamda oyun 61,56 milyon saatten fazla oynandı.
 
Diğer istatistikler de paylaşıldı 
 
 
 
Toplamda 61,56 saatten fazla oynanan oyunun diğer istatistikleri de paylaşıldı. Açık beta süresi boyunca 2,6 milyon Beta Wolf Paketi kazanıldı, 46,92 milyondan fazla oyuncu karakterin ölümüne şahit oldu ve 29,2 milyardan fazla canavar kesildi. En çok oynanan sınıflar da The Sorcerer ve Necromancer oldu.
 
Yoğun ilgi gören açık beta süreciyle beraber geliştirici ekip memnuniyetlerini dile getirdi. Çok beklenen Diablo IV,  6 Haziran 2023'te PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One ve Battle.net aracılığıyla PC için çıkış yapacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Vgchartz Diablo IV Diablo 4 Diablo Blizzard Blizzard Entertainment PS4 Xbox One PC
Sifu, Steam'de 50 bin satışa ulaştı Cyberpunk 2077, 2022 yılında önceki yıla göre daha fazla gelir elde etti
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

aykut291

5.4.2023 22:52:36

0
Hiç fena değil.Oyunun atmosferi çevre tasarımlarını çok beğendim.Hikayesi desen betada görünene göre iyi duruyor.Birtek Oyunun skill sistemini çok fazla beğenmedim.Çok sıradan ve tek düze olmuş.Mesela Sorsery de daha fazla değişik büyüler beklerdim.Yani genel olarak en iyi Diablo Oyunu olucak gibi duruyor ön siparişi verdim bekliyoruz bakalım.Umarım Oyun ertelenmez Haziranda oynamaya başlarız.

Johnny Silverhand

3.4.2023 22:51:26

0
path of exile kadar komplike değil, diablo ii kadar durgun değil. oyun tam last epoch kıvamında. end-game’e güzel içerikler eklerlerse yıllarca oynatır. hoş gelmese bile yine yıllarca oynatır. beklediğimden çok daha iyi olmuş. bu arada sorc ve necro çıkıştan önce nerf yemez umarım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Diablo IV
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız