Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Resident Evil 4 Remake PC ve Yeni Nesil Konsollar için Duyuruldu

 
 
Capcom, PlayStation 5, Xbox Series ve PC için Resident Evil 4'ün yeniden yapım sürümünü duyurdu. Remake, 24 Mart 2023'te piyasaya sürülecek. PlayStation VR2 sürümü de geliştirme aşamasında.
 
Resident Evil 4 Remake, 2005 yılında piyasaya sürülen orijinal Resident Evil 4'ün yeniden yapımı. 2023 için yeniden uyanan Resident Evil 4, geliştirilmiş oyun deneyimini, yeniden tasarlanmış bir hikayeyi, canlı ve ayrıntılı grafikleri oyunculara sunacak. Remake sürüm, Capcom'un tescilli RE Motorunu kullanacak ve orijinal oyun özünü koruyacak. 
 
Raccoon Şehri olayından kurtulanlardan biri ve eski bir Raccoon Şehri polisi olan Leon S. Kennedy, Racoon'da yaptıkları öğrenilince Amerikan Gizli Servisi'ne atanır. Leon gizemli bir tarikat tarafından kaçırılan ve başkanın kızı olan Ashley Graham'ı kurtarmaya gönderilir. Leon İspanya'da ki köye gönderildiğinde, orada hayatlarını Ashley'i kaçıran tarikata; Los Illuminados'a veren köylü sürüsüyle çarpışır. 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu action pc nintendo wii capcom ubisoft resident evil 4 iPhone
Birinci Şahıs Korku Oyunu Charon's Staircase Ekim Ayında Geliyor Resident Evil Village, PlayStation VR2'ye Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

mehmetalpertr

4.6.2022 21:57:13

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri nişan alırken yürüyebilelim yeter
Siz oyunun olayını anlamamışsınız. Oyundaki karakterimiz " AV" ... Yani biz hayatta kalmaya çalışıyoruz. Biz " AVCI " değiliz oyunda. Ateş ederken hareket edememizin sebebi o. RES1-2-3-4-Code Veronica.. Bunlarda böyle olmasının sebebi bu. Keyfine yapmıyor adamlar onu. Survival Horror olayı bu çünkü. İsterseniz elinize Makineli verip etrafta çatır çatır zombi avlayalım bir de COD gibi.. Hadi bunu geçtim benim hatırladığım Silent Hill de böyleydi.

BSC Misafiri

3.6.2022 21:27:31

0
Gerçekten müthiş görünüyor. zamanında Playstation da bile keyif alarak oynadığım oyundu. Remake de çok iyi duruyor.

BSC Misafiri

3.6.2022 18:15:18

0
quote:

Orjinalden alıntı: mehmetalpertr Şahsi görüşüm. Code Veronica Remake yapılmalıydı. Aksiyonu bol RE4 yerine..
Katıldığım bir görüş. Re 4 zaten kaç kere HD yapıldı kaç kere portlandı. Üstüne 30 Gb'lık low res texture ve polygonlu modelleri değiştiren modlar bile yapıldı. Ama Code Veronica ana hikaye oyunu olmasına rağmen hatta 2. oyunun direk devamı portları hala ps2 - gamecube'den yapılan portlar ve geliştirme yok . Sadece upscale ve fps yaması yayınla gitsin ki Re 4'ü mod dahi indirmeden Hd sürüm ile bitirirsin ve yadırgamazsın o kadar dersen ki Ray Tracing zamanında bu ne 30 gb hd modunu indirirsin bakarsın keyfine ama Code Veronica tam bir üvey evlat.

BSC Misafiri

3.6.2022 16:30:41

+1
NCK: Şu REMAKE'leri gördükten sonra Silent Hill serisine o kadar üzülüyorum ki, KONAMİ'nin Allah belasını versin, pısırık, tembel, aptal herifler, her kimseler artık, neden Silent Hill Remake 1, 2, 3, 4 yapmıyorlar? Biri satın alsa Silent Hill oyun haklarını şunlardan.

BSC Misafiri

3.6.2022 15:00:17

0
eski bir RE fanı olarak ben şahsen gerçek resident evil atmosferi dinamikleri olan son re oyunu code veronicanın remake versiyonunu tercih ederdim yeniden yapılmayı fazlasıyla hak eden mükemmel bir re oyunuydu ama veronicanın ismi sırf resident evil 4 olmadığı için capcom şimdilik re code veronica remakei es geçti umarım bir sonraki remake veronica olur resident evil 4 remake gelecek olursam bence eski resident evil oyunlarının tadında olmasada yinede güzel bir oyundu en azından benzer mekanlara ve atmosfere sahip olan resident evil villagedan çok daha iyi bir oyun olduğunu düşünüyorum hiç değilse resident evil 4ü third person omuz üstü kamera ile Leonu görerek oynuyoruz bu çok önemli bir olay bence çünkü Resident Evil serisinin özellikle ana seri oyunları kesinlikle karekteri görerek oynamamız gereken oyunlardır

BSC Misafiri

3.6.2022 13:58:09

0
resident evil villageden sonra re serisi oyunu almayacağım demiştim çok iyi oldu çok güzelde oldu resident evil 4ü seven biri değilim diğer relere göre ama bunu capcom steamda kuru güncellemezse direk alacağım .

BSC Misafiri

3.6.2022 12:02:41

0
Ulan çocukluğumdan beri RE4 gibi baştan sonra Leon ile oynayabildiğimiz yeni bir RE oyunu bekliyordum yine RE4 Remake ile karşılaştık. Heyecanla bekliyorum inşallah RE3 gibi odak verilmeden sırf olsun diye yapılmaz ama capcom bu sefer uğraşıyor gibi hissediyorum.

BSC Misafiri

3.6.2022 11:44:51

+1
nişan alırken yürüyebilelim yeter

gamer-x

3.6.2022 11:36:53

0
Gelmiş geçmiş en iyi RE işte budur olay

JourneyToTheWest

3.6.2022 10:42:09

0
Geliyor efsaneler efsanesi, şüphesiz sony'nin kendi duyurularından bile daha heyecan verici bir duyuru oldu. Umarım re3 remake'deki gibi kırpmazlar dolu dolu bir oyun olur, kaliteli olsun da 2024 de gelsin sıkıntı değil acele etmeyin.

mehmetalpertr

3.6.2022 10:33:57

+1
Şahsi görüşüm. Code Veronica Remake yapılmalıydı. Aksiyonu bol RE4 yerine..
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Resident Evil 4 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız