Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Remnant 2 Resmi Olarak Duyuruldu

 
 
Yayıncı Gearbox Publishing ve geliştirici Gunfire Games, Remnant: From the Ashes'ın devamı niteliğinde souls-like aksiyon rol yapma oyunu Remnant II'yi duyurdu. Oyun, 2023'te PlayStation 5, Xbox Series ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için piyasaya sürülecek.
 
Devam oyunu 2023 yılı içerisinde geliyor
 
 
 
Remnant II, karanlık bir dünyayı bizlere sunacak. Bu oyunun dünyasında yeni ölümcül yaratıklar ve tanrı benzeri patronlar - bosslar yer alacak. Çok satan ilk oyun Remnant: From the Ashes'ın devamı niteliğindeki bu yapımı tek başımıza veya iki arkadaşımızla beraber oynayabileceğiz.
 
Oyunda ilerlemek için zorlu düşmanların üstesinden gelmeye çalışacak ve insanlığın yok olmasını önleyeceğiz. Tüm bunları başarmak ve hayatta kalmak için de kendi becerilerimizi geliştirebilecek ve oluşturduğumuz ekiple beraber yola koyulacağız.
 
Oyun içerisinde yoğun aksiyon sekansları, keşfedilecek yeni dünyalar, yeniden oynanabilirlik seçenekleri, yeni ilerleme sistemi ve daha fazlası yer alacak.
 
 
Remnant 2 duyuru fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Remnant: From the Ashes Steam Dungeon Leto's Lab
The Lords of the Fallen için Oynanış Fragmanı Yayınlandı Activision, Crash Team Rumble'ı Resmi Olarak Duyurdu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

yaratıc1KLAVYE

9.12.2022 18:01:05

0
İlk oyunu keyif alarak oynamıştım. Umarım ilk oyunun üzerine çıkan bir oyun olur.

BSC Misafiri

9.12.2022 16:09:31

0
from the ashes gayet güzel bir oyundu. chronos before the ashes da keza gayet hoştu. bu oyundan tek isteğim, oyunu tek oyunculu bir deneyim üzerine inşa etmeleri. chronos gibi olsun yani. co op tabanlı geliştirilmesin.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Remnant: From the Ashes
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız