Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Redfall oyuncu sayısının düşmesini durduramıyor!

 
 
Dishonored, Prey ve daha fazla büyük çaplı oyunların geliştiricisi Arkane Austin tarafından geliştirilen Redfall, 2 Mayıs tarihinde çıkış yaptı ve oyuncular tarafından büyük tepki gördü. Eleştirilerin odağında kalan co-op açık dünya nişancı aksiyon oyunu şu anda çok sayıda karışık ve olumsuz incelemeye sahip.
 
Redfall, Metacritic'te oldukça düşük medya ve kullanıcı puanlarıyla karşımıza çıkıyor. Xbox platformunda 59 PC platformunda 56 skora sahip. Oyun bu kötü gidişatı bu aşamada durduramıyor ve sürekli olarak düşüş yaşamaya devam ediyor.
 
Redfall eleştirilmeye devam ediliyor
 
 
 
SteamDB'den alınan son bilgilere göre Redfall çıkışından bu yana yüzde 70'ten fazla oyuncu bazında düşüşler yaşıyor. Oyun hem Xbox'ta hem de Game Pass'te de mevcut olsa da bu kadar çok düşüş yaşadığını görmek ekiplerin beklediği bir şey değildi. Bethesda, Arkane Austin veya Xbox tarafı oyunun böyle bir duruma gelmesini beklemiyordu.
 
Öte yandan geçtiğimiz Perşembe günü Kinda Funny podcasti'nde konuşan Xbox patronu Phil Spencer'da Redfall'ın çıkışından memnun olmadığını itiraf etti. Bu kapsamda "hayal kırıklığına uğradığını ve üzgün olduğunu" belirtti.
 
Peki siz Redfall hakkında neler düşünüyorsunuz? 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming nişancı pc Redfall
Viking Rise - İnceleme: Bir Viking yolculuğu UE5 yapımı battle royale oyunu Off The Grid için aksiyon dolu sinematik video yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

8.5.2023 12:22:02

0
Ben mi kafamda çok kuruyorum yoksa bu Microsoft Activision satın alma davasından ülkelerden onay almak için bilinçli mi yapılıyor merak etmeye başladım. Bilerek bozuk oyun çıkartıp, rakip olacak durumda değiliz PC'de zaten konsol'da da rakip olamıyoruz diye ağlanma çabaları mı acaba?

Persona_6

8.5.2023 12:03:20

+5
Xboxta en çok oynanan 12.oyunmuş. Bu en çok oynanan 12.oyunsa zaten xbox ölmüş ağlayanı yok demektir.

Caped 117 Crusader

8.5.2023 11:51:15

0
Oyuncu sayısı düşüyor ama Xbox'da en çok oynananlarda 12. sırada, nasıl haber yapıyorsunuz?

Krone

8.5.2023 11:31:43

+2
Nasıl olsa beleş, daya millete dandik oyunu. Onlar da beleş diye sabah akşam övsünler..

mehmetalpertr

8.5.2023 07:10:45

+1
Oyun çok kötü, ben gamepass dan indirmiştim ( PC ), biraz oynadım, direk sildim sonra.

BSC Misafiri

7.5.2023 23:58:17

+1
Phil, bir firmaya ısmarlama ya da dayatma bir oyun yaptırırsan( Bu dünyanın en baba firmalarından biri olsa bile )olacaklara şaşmaman gerekiyor.

Johnny Silverhand

7.5.2023 22:51:47

0
sevdiğim şirketin bu hale gelmesi, böyle sorunlu oyuna onay verilmesi içler acısı. yazık be.

Persona_6

7.5.2023 21:30:17

+5
Komedi gibi oyun, oyuna ara sahne bile yapmamışlar bir oyunda bundan kötü yapay zeka daha görmedim. Yanındaki adama sniper ile headshot atıyorum herif tınlamıyor bile sabit 30 fps bile çalışmıyor, kapalamalar yüklenmiyor. Bu oyunu arkane nasıl yapmış, microsoft nasıl onay vermiş inanılmaz.

MassiveDeviL

7.5.2023 14:46:20

+1
oyun okdr sığ ki; yani ben anlamadım. düşmanlar sığ, harita sığ, görevler AC'tarzı yan görevlerle dolu gibi. sadece çanta açıp, loot yapıyorum bu kadar ...? ben daha çok böyle L4D tarzı yada Metro tarzı diye bekliyordum oyunu ama dün sildim. oyun gerçekten oynanmayı haketmiyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Redfall
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız