Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Microsoft, Redfall Stüdyosu Arkane Austin'i Kapatıyor mu? Yeni Açıklama Geldi

 
 
Yakın zamanda vampir temalı nişancı aksiyon oyunu Redfall'ın kötü çıkışıyla beraber çeşitli söylentiler ortaya çıktı. Bu söylentiler arasında oyunu geliştiren ekip Arkane Austin'in kapatılacağı öne sürüldü. Bu söylentiler büyüyünce Microsoft konu hakkında açıklama yapma durumunda kaldı.
 
Microsoft, Arkane Austin'i kapatacak mı?
 
 
 
Redfall oyununun kötü çıkış yapmasıyla beraber isteneni veremeyen Arkan Austin ekibi oyuncular tarafından eleştirilerin odağında kaldı. Bu durumun ardından çeşitli söylentilerle beraber stüdyonun kapatılacağı iddiaları gün yüzüne çıktı. Konu ile ilgili açıklama yapan Microsoft, şu anda Redfall geliştiricisi Arkane Austin'i kapatma gibi bir planlarının olmadığını aktardı.
 
Redfall'ın hayal kırıklığı yaratan çıkışının ardından Axios, stüdyonun açık kalıp kalmayacağı konusunda Xbox Game Studios patronu Matt Booty'e çeşitli sorular yöneltti. Booty: "Şu anki planımızda kapatma gibi bir durum söz konusu değil. Ekip, Redfall için yeni güncellemeler ve yeni içerikler üzerinde sıkı bir şekilde çalışıyor."
 
Yeni açıklamayla beraber Redfall ekibinin oyuna destek sağlamaya devam edeceği doğrulanıyor.
 
Peki siz Redfall oyunu hakkında neler düşünüyorsunuz? 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle nişancı pc Redfall
Epic Games Bu Hafta 339 TL'lik İki Oyunu Ücretsiz Veriyor Zelda Serisine Dayalı Film mi Geliyor? Illumination Ekibi Yanıtladı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Redfall
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız