Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bethesda, Redfall Oyununu Desteklemeye Devam Edeceğini Açıkladı

 
 
Arkane Studios tarafından geliştirilen ve Bethesda tarafından yayınlanan vampir temalı nişancı aksiyon oyunu Redfall için yeni bir açıklama geldi. İlk çıkışından bu yana büyük bir başarısızlık öyküsü olarak nitelendirilen proje için destek verilmeye devam edilecek.
 
Bethesda'dan yeni bir açıklama geldi 
 
 
 
Bethesda yayıncılık bölüm başkanı Pete Hines, oyunun çıkışıyla beraber çok olumsuz bir şekilde karşılandığını ancak buna rağmen Redfall'ı "iyi bir oyun" haline getireceğini aktardı. Diğer taraftan Xbox Game Studios patronu Matt Booty, Haziran ayında Redfall geliştiricisi Arkane Austin'i kapatma planlarının olmadığını ve Microsoft'un stüdyoyu desteklemeye devam edeceğini belirtti.
 
Booty ek olarak Mayıs ayında Xbox patronu Phil Spencer'ın yaptığı açıklamaları tekrarlayarak " Arkane ile daha iyi işler başaracağız" ifadelerini kullandı.
 
GamesIndustry.biz'e konuşan Hines, Redfall'a yapılan bu baskının 6 Eylül'de çıkış yapmaya hazırlanan Starfield üzerinde bir etkisinin olup olmadığı soruldu. Hines "Starfield büyük beklentilerle beraber zorlu bir çıkış yapacak olsa bile bunun başarısızlıkla sonuçlanmayacağına eminiz" açıklamasında bulundu.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle nişancı pc Redfall
Mario Bros. Wonder için 20 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı Final Fantasy 16 için İki Farklı DLC Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

arda29

5.9.2023 10:42:54

+2
Şu haberden sonra indirip bi bakayım dedim game passten. Bugüne kadar indirmedim bile değmeyeceğini düşündüğüm için. Bu oyunu desteklesen ne olur desteklemesen ne olur, 10 dk sonra kapattım.

Caped 117 Crusader

4.9.2023 19:26:29

0
redfall > herhangi bir ps exc

einhander

4.9.2023 17:27:26

+2
oyuncu kıtlesı kalmayınca desteklemeyıde bırakırlar pes ederler

Persona_6

4.9.2023 17:14:14

+2
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Redfall
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız