Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Redfall, Ray Tracing ve NVIDIA DLSS 3 teknolojisini destekleyecek

 
 
NVIDIA, Arkane tarafından geliştirilen açık dünya nişancı aksiyon oyunu Redfall'un Ray Tracing ve DLSS 3 teknolojilerini destekleyeceğini açıkladı. Ancak Ray Tracing efektleri (ışın izleme efektleri) oyunun çıkış gününde bulunmayacak. Bu destek daha sonra ayrı bir güncellemeyle beraber oyuna dahil olacak.
 
Hem tek oyunculu hem de eşli bir nişancı deneyimi
 
 
 
Redfall, tek ve çevrimiçi eşli oyun modları ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Bu tehlike dolu dünyaya tek başımıza adım atabiliyor veya en fazla üç arkadaşımızla beraber bir ekip kurabiliyoruz. Ekipte bulunan her arkadaşımız farklı karakterleri seçebiliyor ve farklı ekipmanları deneyebiliyor.
 
Arkane Austin tarafından geliştirilen bu yapımda geniş bir açık dünyaya atılıyor ve bu açık dünyada çeşitli vampir düşmanlara karşı çıkmaya çalışıyoruz. Oyunda farklı farklı bölgeler yer alıyor, buralara adım atabiliyor ve her bölgenin kendine ait manzaraları ve yapısı bulunuyor. 
 
Redfall, 2 Mayıs'ta Xbox Series ve  Steam, Epic Games Store ve Microsoft Store üzerinden PC için çıkış yapacak.  
 
Son yayınlanan hikaye fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming nişancı pc Redfall
Yönetim simülasyon oyunu CorpoNation: The Sorting Process duyuruldu Suicide Squad: Kill the Justice League'in temel yapısı aynı kalacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

DrUckmann

20.3.2023 20:30:04

+1
Micronun yeni Co-op çöpü ... Ucretli olsa kendi toplulugu bi kurus vermez, bir hafta oynanir unutulur ...

BSC Misafiri

20.3.2023 10:57:41

+1
Bu tür oyunların seveni var, sevmeyeni var ama Back 4 Blood'u seven birisi olarak bu oyunu da bekliyorum. Back 4 Blood'tan tek şikayetim çok erkenden desteğini çekmesi oldu. Bu da açıkçası bu tür oyunları satın almak yerine Game pass gibi abonelik sistemi ile oynama imkânı varsa oyna, bitir ve bir daha yüzüne bakma moduna sokuyor insanları.

Caped 117 Crusader

20.3.2023 08:28:17

0
Oyun acayip eğlenceli gözüküyor, bir an önce çıksa keşke
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Redfall
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız