Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ray Tracing Reshade ve 50+ mod ile The Witcher 3'ten 9 Dakikalık Video Yayınlandı

 
 
Digital Dreams, The Witcher 3'ten Ray Tracing Reshade ve 50'den fazla mod içeren dokuz dakikalık yeni bir video paylaştı. Bu video NVIDIA RTX 3090'da 8K olarak gösterilen önceki TW3 videosunun devamı niteliğindedir.
 
Digital Dreams, bu video için Vanilla Lighting 2.0 Modunu da kullandı. Witcher 3, 8K'da muhteşem bir görüntü ve manzara sunuyor.
 
9 Dakikalık video
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming the witcher the witcher 2 the witcher 3: wild hunt cd project red cd project redengine 3 pc xbox xbox 720 playstation 4 rpg aksiyon rpg
RimWorld 1.3 Güncellemesi Ideology Genişlemesini Getiriyor Bandai Namco, Elden Ring için Yeni Detaylar Paylaştı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

7.7.2021 10:17:00

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Bazı arkadaşlara şaka yapıyorum gibi gelecek ama 2014 Witcher 3 'OYNAYIŞ' fragmanından iyi değil görseller. Bu şirket az çakal değil, çok ama çok dikkat etmek lazım yeni IP ya da devam oyunu bile yaptıklarında..
Hiç bir firma potansiyel müşterisi için düşüncede bulunmaz ki zaten ayrıca kimse babasının hayrına bedava bir şey de vermez. Adamların amacı O zamanlar Ea, Activision, Ubisof vs. paragöz firma diye herşeyi dlc yapıp satıyorlar diye konuşmalar varken ortamdaki oyuncu kitlesini toplamaktı. Bunu da başardılar. Witcher 3'ü oynadım, bitirdim, beğendim ama bunlardan bağımsız olarak Misal verdikleri ücretsiz dlc'ler Tris için elbise, Kısa 15'dk'lık yaklaşık 10 satır diyaloğu olan bir görev geneli de A'ya git B'ye git şimdi de C'ye git bitti gibisinden. Bunlar hali hazırda mekanikleri oturtulmuş bir oyunun içinde 1 gün içinde yapılabiliecek şeyler ( mod kiti ile bile daha ayrıntılı görevler yapanlar oldu ). Adamlar da o zamanın klasik bahanesini kullandılar . Biz ilk oyunu o şekilde yapıyorduk baktık konsollar, çoğu pc kaldırmaz ee napalım downgrade yapalım azcık . Ama sorulması gereken şu geniş açık dünya bir oyun'da görsel anlamda o denli downgrade yapmak ne kadar zaman alır. Kısa bir demo oluşturduk o zaman sadece orda o alan vardı derseler de o kısa demodan çok kısa bir süre sonra oyunu tamamlayıp full sürüm olarak değişiklerini de yapıp çıkartabilecek kadar yetenekliyseler Cp2077 neden bu kadar zaman aldı eksiklerine rağmen ve bir sürü içerik çıkartılarak çıktı ? Her firma kısaca müşterisinin cebinden koparabildiğine bakar. Arkadaş gibi gözükse de müşterisinin cüzdanındadır eli. Fan olmanın ne konso,l ne oyun, ne de başka bir şey için anlamı yok.

BSC Misafiri

6.7.2021 19:21:49

0
zamanında söyledik zaten. insanların iyi niyetlerinden yararlanıyorlar diye yazdık. yemediğimiz linç, küfür kalmadı.

BSC Misafiri

6.7.2021 13:03:08

+2
Bazı arkadaşlara şaka yapıyorum gibi gelecek ama 2014 Witcher 3 'OYNAYIŞ' fragmanından iyi değil görseller. Bu şirket az çakal değil, çok ama çok dikkat etmek lazım yeni IP ya da devam oyunu bile yaptıklarında..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Witcher 3: Wild Hunt
+ TAKİBE
AL
173 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız