Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

RimWorld 1.3 Güncellemesi Ideology Genişlemesini Getiriyor

 
 
Rimworld 1.3 yamasının yapımı on beş ay sürdü. Yama, inanç sistemlerine, sosyal rollere, ritüellere, eski kalıntılara ve kültürler arası etkileşime odaklanan bir içerik ile birlikte gelecek.
 
Hayvanlar daha üretken olacak ancak bazılarının çitle çevrili ağıllarda tutulması ve çiftçileriniz tarafından yönlendirilmesi gerekiyor. Baskınlarla ilgili olarak başarılı bir savunma artık daha zorlu ve ödüllendirici nitelikte olacak. Düşmanlar savunmanızı aşmak için yeni bir saldırı stili kullanacak. Ana girişi kullanmak yerine üssünüzün yanına özel duvar yıkma aletleri ve tüneller yapacaklar.
 
Yeni güncelleme ile karakterlerin özelleştirilmesi adına sakal seçenekleri gelecek. Bu genişleme, yeni bir inanç sistemi oluşturmanıza ve onu koloninizde yaşamanıza olanak tanıyacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Altchar bilimkurgu macera uzay hayatta kalma simülasyon strateji
Black Ops Cold War Şimdiye Kadar en çok Desteklenen CoD Oyunu Olabilir Ray Tracing Reshade ve 50+ mod ile The Witcher 3'ten 9 Dakikalık Video Yayınlandı

ReflexAction

6.7.2021 20:45:24

0
Mükemmel olacak gitti yine 100 saat daha
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
RimWorld
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız