Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

From Software, Bandai Namco'dan Elden Ring'in Tüm Haklarını Aldı

 
 
From Software ekibi tarafından geliştirilen ve oldukça dikkat çeken aksiyon rol yapma oyunu Elden Ring'in tüm hakları satın alındı. Daha önce yayıncı kuruluş Bandai Namco'nun elinde bulunan bu haklar artık geliştirici ekibe geçmiş durumda.
 
From Software tüm mülkiyet haklarına sahip
 
 
 
Yakın zamanda ortaya çıkarılan ABD Patent ve Ticari Marka Ofisi'nin belgelerine göre Elden Ring'in tüm ticari hakları oyunun piyasaya sürülmesinden yaklaşık 13 ay sonra devredildi. Devir işlemleri ile beraber markaya ait tüm haklar artık From Software ekibine ait.
 
Başarılı bir çıkış gerçekleştirilen ve satış sayısı ile dikkat çeken Elden Ring, Şubat 2022'de piyasaya sürüldü ve oyun ilk yılında 20 milyon adet sattı. Geliştirici From Software ayrıca Elden Ring'i kendi ana vatanı Japonya'da yayınlarken Japon şirket Bandai Namco da oyunu dünya çapında çapta yayınladı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Elden Ring From Software Hidetaka Miyazaki George R.R. Martin fantezi aksiyon RPG macera oyunu
Rapor: Switch 2 Artık 2025 Yılında Piyasaya Sürülecek Capcom: 70 Dolar Artık Oyunlarımız için Standart Olacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

19.2.2024 00:41:21

0
1999 dan beri oyun oynuyorum ve böyle bir oyun oynamadım daha iyisini bence yapmazlar.

BSC Misafiri

18.2.2024 12:40:12

0
Oyunu oynamadan bu kadar geniş bir dünya olabileceği aklımın ucundan bile geçmemisti.Parasını her kuruşuna kadar hak eden ender oyunlardan.

aykut291

18.2.2024 00:20:16

0
Souls like oyunlarını hiç sevmem ama Elden Ring Souls Like dan ôte birşey.Ben hayatımda hiçbir Oyunda bütün mağaraları yan etkinlikleri vs falan yapmadım bu Oyun hariç Oyundaki her bir noktayı keşfettirdi bana hiç sıkılmadan bıktımadan.Umarım bir an önce 2. Oyunu gelir.Bu adamların neler yapabileceklerinin bir sınırı yoktur die tahmin ediyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Elden Ring
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız