Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Epic Games'ten 390 TL Değerindeki Oyunu Ücretsiz Almayı Unutmayın

 
 
Her hafta ücretsiz oyunu ve oyunları kullanıcılara sunan Epic Games'in bu haftaki ücretsiz oyunu bildiğiniz üzere Perşembe günü erişime açıldı. Şu anda rsimülasyon yarış oyunu Dakar Desert Rally'i kalıcı bir şekilde Epic Games kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Oyunu 22 Şubat Perşembe TSİ 19:00'a kadar ücretsiz olarak edinebilirsiniz.
 
Dakar Desert Rally 
 
 
 
Geniş kapsamlı off-road yarış macerasında sadece yarış arabalarını değil aynı zamanda kamyonları, arazi araçlarını, motosikletleri ve daha fazlasını kullanabiliyorsunuz. Her bir araç ile beraber farklı oyun deneyimi elde edebiliyor ve büyük adlı ralli yarışlarına katılım sağlayabiliyorsunuz. Bununla beraber kendinize ait bir kariyer sistemi kurabiliyor ve bu kariyer sistemi ile hem tek oyunculu hem de çevrimiçi olarak yarışlarda rekabet edebiliyor ve dilediğiniz zaman da çevrimdışı moda geçiş yapabilirsiniz.
 

Oyunda farklı bölgeler bulunuyor ve bu farklı bölgeler içerisinde hem manzaraların hem de atmosferlerin değiştiğini deneyimleyebiliyorsunuz. Yarış deneyimi şu anda tamamen ücretsiz bir şekilde bizlere sunuluyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Epic Games Epic Store Ücretsiz Oyun
2si1 Canlı - Apple Vision Pro'lu Sohbet Yayını Rapor: Switch 2 Artık 2025 Yılında Piyasaya Sürülecek

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Epic Games
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız