Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PlayStation VR2 satışları hayal kırıklığına mı uğrattı?

 
 
Sony tarafından kullanıcılara sunulan sanal başlık PlayStation VR2 satışlarının hayal kırıklığı yarattığına dair raporlar ortaya çıktı. Hatta bu raporlara göre Sony, sanal gerçeklik başlığının üretimini durdurma kararı aldığı bile iddia edildi. Ürünün fiyatının hem pahalı olması hem de yeterli derecede içeriğin olmaması sebebiyle az satış yakaladığı bildirildi.
 
PlayStation VR2 hayal kırıklığı mı yaratıyor?
 
 
 
Birçok analist PS VR2'nin sönük çıkış yapmasıyla beraber Sony'yi eleştiriyor ve bu kapsamda ürünün fiyatının yüksek olduğunu belirtiyor. 549,99 dolardan satışa sunulan sanal başlığı kullanmak PlayStation 5 konsolu gerekiyor. Bunun yanı sıra başlıkta orijinal PSVR oyunlarına geriye dönük uyumluluk desteği yer almıyor. Bu durum haliyle içeriğin kısıtlı olmasıyla sonuçlanıyor.
 
Yine ortaya çıkan raporlara göre Sony, 22 Şubat (2023) tarihinden Mart ayı sonuna kadar 270.000 ila 300.000 PlayStation VR2 başlığı satacağını öngörüyor. Bu kapsamda 300.000 satışın yakalandığı bildiriliyor. Eğer bu sayı doğruysa PS VR2 çıkışıyla beraber en çok satan VR kulaklıklardan biri olacak.
 
 
 
Ortada henüz resmi rakamlar olmadığından dolayı bu raporlar aracılığıyla satışlar tahmin ediliyor ve bu raporların elbette doğrulanması gerekiyor. 
 
Öte yandan ilk PlayStation VR başlığı ilk beş ayında yaklaşık 915.000 adet sattı. PlayStation VR2 ise şu ana kadar bunun yaklaşık üçte bir satış rakamına ulaştı. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming başlık vr gözlük sony
Dead Island 2'nin ilk 30 dakikalık oynanış görüntüleri sızdırıldı Yu-Gi-Oh! Dünya Şampiyonası 5 Ağustos'ta başlıyor!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

lextor

18.4.2023 10:02:19

0
Oyuncular olarak derdimizi anlatamıyoruz. VR tamamen lunapark eğlencesi. Bir oynar iki oynar üçüncüye kenara atarsın. Elli sefer yazdım 3D gibi yakında unutulacak. Sony ısrarla vazgeçmiyor nedir bu vr fetişi arkadaş. Zorlama. Ver stüdyalara bütçeyi exc çalışsın. Kendini Nintendo sanıyor herhalde Sony. Wii gibi bir devrim oluşturmaya çalışıyor ama nafile. Vr piyasasını değiştirse sadece Nintendo değiştirir. Adamlar "Eğlence" uzmanı. Sony ise AAA eğlence uzmanı.

BSC Misafiri

17.4.2023 21:08:09

0
PS5'te patlasın artık oyun yok. Bıktım PS4 oyunlarından.

DrUckmann

17.4.2023 19:13:20

+4
Buyuk patladi ... Uzman deha olmaya gerek yok bu isin matematigi cok basit, oyunsuz alet = patlak alettir ... Ps vita da gorduk, Psvr 1 de gördük, XboxOne da gördük, günümüzde XboxSeries'ler ve Psvr 2 de görüyoruz ... Sonradan Vr modlu oyunlar yerine cihazin gucunu tümüyle kullanan saglam Ip'ler gelseydi yok satardi ... Bakiyorsun yine ayni hataya düstüler ve dandik oyunlar + bir kac oyuna Upgrade seklinde destek verdiler, sonuc satmayan bir cihaz ...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation VR2
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız