Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PS VR2 için PC Desteği Bu Yıl Geliyor

 
 
Sony Interactive Entertainment tarafından kullanıcılara sunulan sanal başlık cihazı PlayStation VR2 için yeni bir destek yolda. Açıklanan bilgilere göre 2024 yılı içerisinde PC desteği cihaza eklenecek ve böylece PC oyunlarını bu başlıkta oynayabileceksiniz.
 
PS VR2 cihazı için yeni oyunlar yolda
 
 
 
Sony Interactive Entertainment içerik iletişim müdürü Gillen McAllister, çıkışı yaklaşan PlayStation VR2 oyunlarıyla ilgili güncellemeleri içeren bir PlayStation Blog gönderisinde çeşitli açıklamalarda bulundu ve şunları belirtti:
 
“PlayStation 5 aracılığıyla sunulan PlayStation VR2 oyunlarının sayısını arttırmak istiyoruz. Bu kapsamda daha fazla çeşitlilik sunmak adına PC'den ek oyunlara erişim özelliğini cihaza getirme niyetimiz bulunuyor. Şu anda bazı testlerimizin bulunduğundan bahsedebilir ve bu desteğin 2024 yılı içerisinde kullanıma sunulacağını da aktarabiliriz.”
 
Şu anda tüm detaylar bundan ibaret. İlerleyen süreçte daha fazla ayrıntının açıklanması bekleniyor. Siz bu destek hakkında neler düşünüyorsunuz? Bunları yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu başlık vr gözlük sony
Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Peacemaker'ın Çıkış Tarihi Açıklandı Suicide Squad: Kill the Justice Beklentileri Karşılayamadı!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

mehmetalpertr

25.2.2024 01:20:50

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Bilgisi olan cevap verirse sevinirim.Ps5 üzerinden daha mı fazla oyun oynayabilecez.Yoksa ps vr 2 pc ye mi takılacak
PSVR2 PC ye takılacak Steam desteği deneniyor şu anda Sony tarafından.

Babblebabble

24.2.2024 19:38:51

0
"Patlamak" böyle bir şey. Ha bir de "çırpınmak".

BSC Misafiri

24.2.2024 18:31:31

0
Bilgisi olan cevap verirse sevinirim.Ps5 üzerinden daha mı fazla oyun oynayabilecez.Yoksa ps vr 2 pc ye mi takılacak
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation VR2
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız