Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dead Island 2'nin ilk 30 dakikalık oynanış görüntüleri sızdırıldı

 
 
Deep Silver ve Dambuster Studio tarafından bizlere sunulacak olan açık dünya zombi temalı aksiyon macera oyunu Dead Island 2'nin ilk yarım saatlik oynanış görüntüleri sızdırıldı. Sızdırılan oynanış görüntüleri spoiler içerdiğinden dolayı oyunu bekleyenlerin ve oynayacak olanların izlememesini tavsiye ediyoruz.
 
Oynanış görüntüleri içerisinde birçok detay yer alıyor
 
 
 
Sızdırılan oynanış içeriği kapsamında birçok detay bizlere aktarılıyor. Video içerisinde karakter animasyonları, düşman çeşitliliği, ortamlar, ara sahneler ve daha fazlası yer alıyor. Aynı zamanda karakter seçim ekranını da bu video içerisinde görebiliyoruz. 
 
Geçtiğimiz günlerde sistem gereksinimleri açıklanan Dead Island 2'de açık bir dünyaya atılacak, çeşitli görevleri yerine getirecek ve bu zombi dolu dünyada hayatta kalmaya çalışacağız. Zorlu bir maceraya çıkacağımız bu yapımda serinin diğer oyunlarına göre daha fazla oynanış içeriği ve mekanik bulunacak.
 
Dead Island 2, 21 Nisan'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacak. Oyun şu anda ön siparişlere açık. Oyunun fiyatı Epic Games Store'da 429 TL.  
 
Sızdırılan oynanış videosu 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dualshockers Dead Island Dead Island 2 Deep Silver Tech Land PC PS4 Xbox One
Mortal Kombat 11'in 500 milyon dolar kazandırdığı bildirildi PlayStation VR2 satışları hayal kırıklığına mı uğrattı?

BSC Misafiri

17.4.2023 21:08:11

0
bence bu oyun olumlu anlamda patlar. çok özenmişler
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dead Island 2
+ TAKİBE
AL
17 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız