Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Şu ana kadar 270 bin PlayStation VR2 başlığının satıldığı bildirildi

 
 
Bloomberg tarafından yayınlanan yeni bir raporda Sony tarafından kullanıcılara sunulan yeni nesil başlık PlayStation VR2'nin Mart sonu itibarıyla 270.000 satış sayısına ulaştığı bildiriliyor. Bu sayı, daha önce şirket içerisinde düşük satışların olduğunu, maliyetlerin arttığını, faiz oranlarının yükseldiğini ve işten çıkarmaların arttığını belirten araştırma şirketi IDC'den geliyor.
 
PS VR2 için satış sayısı tatmin edici değil
 
 
 
Geçen yıl bir Bloomberg raporu, Sony'nin yaklaşık 2 milyon birim üretme hedefinin olduğunu bildirdi. Daha sonra yetersiz ön sipariş sayısının olması nedeniyle bu sayı 1 milyona indirildi. Yakın zamanda ise araştırma şirketi IDC, şirket içerisinde maliyetlerin arttığını ve işten çıkarmaların yaşandığını açıkladı. Bu yaşanan gelişmelerle beraber Sony'nin zor bir süreç geçireceğini belirtti.
 
Öte yandan Insider Gaming kaynaklarına göre bu ayın başlarında Sony, PSVR2'nin satışlarını arttırmak için PlayStation 5 Pro'yu geliştirdiği ortaya çıktı. Ayrıca IDC'nin veri ve analizden sorumlu Başkan Yardımcısı Francisco Jeronimo: "Yeni teknoloji ürün satışlarının felakete uğramasını önlemek için PSVR2'de bir fiyat indiriminin gerekli olacağından şüpheliyim" dedi.
 
Genel olarak sanal gerçeklik teknolojisinin gidişatı son zamanlarda pek verimli değil. Genele bakacak olursak metaverse ile ilgili çalışmaların da azaldığını görebiliriz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming başlık vr gözlük sony
Point Blank Oyun Taktikleri (Harita, Ürün, Silah, Karakter) Amazon Prime Gaming'in Nisan ayı ücretsiz oyunları açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

gamerasi

2.4.2023 17:38:34

0
Resident Evil VR deneyimi üzerine sizi atmosfere daha fazla sokacak başka bir teknoloji yok. Tek bir oyun bile sistem sattırır. Normal versiyonundan kat ve kat daha yüksek daldırma hissine sahip bu etkiye kayıtsız kalabilirsiniz, lakin buna kayıtsız kalmayanların aldığı hazzı ya anlayamıyorsunuzdur ya da anlamak istemiyorsunuzdur. Örneği sadece tek bir oyun üzerinden vermiş olmam ile birlikte, Sony burada yeterli desteği gösterirse, VR seven oyuncular buna karşılık verir ve ileride bu teknolojinin daha ileri seviye gelmesinde her iki tarafta katkı sağlamış olur.

Philipp_Plein

2.4.2023 16:18:59

0
Gereksin alet. Kinect faciası v2 onun gibi tarih olacaktır çünkü oyunu az.

7ender

2.4.2023 14:35:19

0
Güzelmiş... Kısa ve net açıklamış...

lextor

2.4.2023 13:54:34

0
Sony de hala vr ın lunapark eğlencesinden öteye gidemeyecek bir teknoloji olduğunu anlamayan yok mu kardeşim. Zamanında 3D ile kafayı bozan sony yine aynı hatayı ısrarla yapmaya devam ediyor. 3D tv 3D oyun 3D bilmem ne. E ne oldu Sony? 3D kimin umurunda artık? Oyun dünyasını yine Nintendo değişecektir. Buna inancım tam. Wii gibi bir atılım bekliyorum şu aralar.

BSC Misafiri

1.4.2023 09:38:01

0
yine boş yapan biri gelmiş :DASDSADS elin almanı bile toplamda 270 bin almış ve bunun azlığı dile getirilmiş bizim boş yapan yine ülkesini kötülüyor çöp bir sistemi alamadın diye ağlama bu kadar eminim siz bedava peşindesiniz zamanında ps5 5 bin tl diye ağlayanda sizdiniz nede olsa

Johnny Silverhand

1.4.2023 08:25:55

0
enis kirazoğlu bunla ilgili güzel bir video paylaşmıştı

BSC Misafiri

1.4.2023 01:36:59

0
Baksana elin almanı da almamış.Ben zaten elin almanını kastettim.Bu arada ben yurtdışından aldım :)ama oyun yok

BSC Misafiri

31.3.2023 21:04:08

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Oyun olmayınca neden alalım.Hibrid oyunlar geliştirilmeli
Ülkemizde 20 bin tl fiyatı olan bir gözlüğü hala oyunlar üzerinden mi tartışıyor ve oyun falan diyorsunuz? Bu ürünler bizimki gibi ekonomiler hedef alınarak çıkarılmıyor zaten anlamıyormusunuz hala? Elin Almanı, Amerikalısı yeni teknoloji dur bakalım neymiş diye merak ettiğinden bile alıyor çünkü alabiliyor alo.

BSC Misafiri

31.3.2023 19:10:14

0
Oyun olmayınca neden alalım.Hibrid oyunlar geliştirilmeli
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation VR2
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız