Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PlayStation Now'a Ocak Ayında Fury Unleashed, Mortal Kombat 11 ve Dahası Geliyor

 
 
Sony Interactive Entertainment, PlayStation Now'a Ocak ayının bir parçası olarak Final Fantasy XII: The Zodiac Age, Fury Unleashed, Kerbal Space Program: Enhanced Edition, Mortal Kombat 11, Super Time Force Ultra ve Unturned oyunlarını ekleyeceğini duyurdu. Yeni oyunlar 4 Ocak'ta erişime açılacak. PS Now henüz Türkiye'de mevcut değil.
 
4 Ocak'ta erişime açılacak oyunlar
 
- Final Fantasy XII: The Zodiac Age: Yüksek netlikte yeniden düzenleme, yeniden inşa edilmiş savaş tasarımı ve yenilenmiş görev sistemi dâhil birkaç modern geliştirme sunuyor. Sade görüntü ve ses iyileştirmeleri ile hem oyuna geri dönen hem de yeni oyuncular, Ivalice dünyasını kapsayan tamamen yeni ve iyileştirilmiş muhteşem bir macera deneyimi yaşayacak.
- Fury Unleashed: Fury Unleashed her öldürmede kombonu artırdığın kombo odaklı bir roguelite aksiyon platform oyunudur. Belirli eşiklere ulaştığında hasar direncin ve iyileştirme güçlerin devreye girer! Bu oyunu tek bir nihai komboyla bile bitirebilirsin.
- Kerbal Space Program: Enhanced Edition: Kerbal Space Program’da, Kerballar olarak bilinen yabancı bir ırkın uzay programının başına geçiyorsun. Elinin altında bulunan çok çeşitli malzemeyi kullanarak ve gerçek aerodinamik ve yörünge fiziği faktörlerini dikkate alarak – aksi halde uçmayabilir – uzay araçları inşa et. Uzay ekibini yörüngeye yerleştir, daha ötelere gönder, uzay üs ve istasyonları kurarak Kerbal güneş sistemindeki uydu ve gezegenleri keşfet, ufkunu daha da genişlet.
- Mortal Kombat 11: İz bırakan serideki yeni geliştirmeler ile MK her zamankinden de daha iyi olarak geri döndü.
- Super Time Force Ultra: Super Time Force Ultra aksiyon dolu ve zaman yolculuğu içeren bir platform oyunudur! Zamanın kontrolü sizin elinizde, onu bükerek ve esneterek savaş alanında kendi avantajınız için kullanabilirsiniz. Zamanı geri sarın ve ne zaman aksiyona dalacağınıza karar verin, geçmişteki halinizle bir ekip oluşturarak eşsiz bir tek oyunculu kooperatif deneyim yaşayın! 19 farklı karakteri kontrol edin, ve çok önceki geçmişten çok uzaktaki geleceğe kadar 6 değişik zaman diliminde savaşın.
- Unturned: UNTURNED, günümüz toplumunun zombi istilasına uğramış harabeleri arasında kurtulanlardan biri olarak arkadaşlarınla birlikte çalışıp ittifaklar kuracağın bir serbest açık dünya hayatta kalma oyunu. Zombilere karşı hayatta kalmak için silah ile malzeme bul ve oyunda ilerledikçe farklı yükseltmeler elde etmek için kullanabileceğin deneyim puanlarını kazan.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu servis ps playstation pc ps3 ps4 ps2
Yu-Gi-Oh! RUSH DUEL: Dawn of the Battle Royale!! İnceleme Final Fantasy 7 Remake için Ray Tracing / 8K Videosu Paylaşıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation Now
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız