Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PlayStation Now'a Mayıs Ayında Soulcalibur VI, Blasphemous ve Daha Fazlası Geliyor

 
 
Sony Interactive Entertainment, PlayStation Now üyelerine özel ücretsiz Mayıs ayının oyunlarını açıkladı. Oyunlar arasında Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4, Soulcalibur VI ve Blasphemous yer alıyor. Yeni oyunlar 3 Mayıs'ta platforma dahil edilecek. Henüz ülkemizde PS Now hizmeti bulunmuyor.
 
Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 (Bandai Namco)
 
Beğeniyle karşılanan STORM serisinin son yapıtı seni renkli ve nefes kesici bir yolculuğa çıkaracak. Tamamıyla yenilenen savaş sisteminden faydalan ve NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM serisinde bugüne kadar gördüğün en destansı savaşlara katılmaya hazırlan.
 
Soulcalibur VI (Bandai Namco) 
 
SOULCALIBUR serisinin yeni bölümü geldi. Silah tabanlı dövüş oyunlarının bugüne dek gördüğü en muhteşem grafikler eşliğinde yepyeni oyun mekaniğini deneyimle.
 
Blasphemous (Team17)
 
Blasphemous, Cvstodia isimli karanlık bir dünyada geçen, becerikli hack'n slash savaş unsurlarına sahip, acımasız bir aksiyon-platform oyunudur. Keşfet, becerilerini yükselt ve karşına çıkan düşman sürülerini vahşi infaz biçimleri sergileyerek yok et. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu servis ps playstation pc ps3 ps4 ps2
Crystal Dynamics, Initiative ile Beraber Perfect Dark'ı Geliştirmeye Devam Edecek Eldest Souls için Depths of the Forgotten Adlı Güncelleme Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation Now
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız