Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Eldest Souls için Depths of the Forgotten Adlı Güncelleme Yayınlandı

 
 
Yayıncı United Label ve geliştirici Fallen Flag Studio, Eldest Souls için oyuna yaklaşık yüzde 30 daha fazla içerik ekleyen Depths of the Forgotten adlı büyük bir güncelleme yayınladı.
 
Güncelleme, her biri kendi savaş alanına ve zor saldırı düzenlerine sahip üç yeni patron dövüşünü içeriyor. Bunun yanı sıra yaklaşık yüzde 30 daha fazla içeriği oyunculara sunuyor. Oyuncular, Ay'ın solgun ışığından çok uzak olan bu bölgede ilerlerken, çok çeşitli ve benzersiz yetenekleri kullanabilecek. Ayrıca daha da fazla özelleştirme seçeneklerine de sahip olabilecek.
 
Eldest Souls en zorlu, en sert ve en heyecanlı mücadelelere odaklanıyor, Bosslara! Eski tanrıların her biri, üstesinden gelmen gereken farklı bir imtihan… ve tabii geçersen o derece büyük ödüller de seni bekliyor.
 
Eldest Souls şu anda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam, GOG ve Humble Store üzerinden PC için mevcut. 
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Eldest Souls United Label Fallen Flag Studio soulsvari boss-rush oyunu
PlayStation Now'a Mayıs Ayında Soulcalibur VI, Blasphemous ve Daha Fazlası Geliyor Deus Ex Serisinin Toplam Satışları 12 Milyonu Aştı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Eldest Souls
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız